ویزای کار ژاپن

ویزای کار ژاپن

مجمع‌الجزایر ژاپن کشوری در اقیانوس آرام در آسیای شرقی است، که یکی از قدرت‌های اصلی اقتصادیِ جهان و سومین اقتصاد بزرگ جهان از نظر تولید ناخالص داخلی است. ژاپن یک کشور پادشاهی‌است که برمبنای قانون اساسی ژاپن اداره می‌شود. ژاپن کشوری کاملاً محصور شده در آب است که با مرزهای آبی با کشورهای چین، کره جنوبی، کره شمالی و روسیه همسایه ‌است. وسعت کنونی ژاپن ۳۸۷۰۰۰ کیلومتر مربع می‌باشد. این کشور با جمعیتی در حدود ۱۲۸ میلیون نفر دهمین کشور پرجمعیت جهان است. توکیو پایتخت ژاپن با بالغ بر ۳۵ میلیون نفر جمعیت از بزرگترین و از جمله گران‌ترین پایتخت‌های جهان است. لازم به ذکر است این کشور در حال حاضر عضو سازمان ملل متحد می‌باشد

از جمله راه‌های مهاجرت به ژاپن، از طریق کار در این کشور می‌باشد. شمار زیادی از اتباع خارجی به عنوان معلم در این کشور به آموزش زبان انگلیسی در ژاپن می‌پردازند و تعداد دیگری مشاغلی چون مهندسی فن‌آوریاطلاعات و یا کامپیوتر را انتخاب نموده‌اند چرا که این کشور نیاز مبرمی به اشخاص متخصص در اینگونه رشته‌ها دارد.

شرایط اخذ ویزای کار ژاپن :

طبق قوانین مهاجرت ژاپن اتباع خارجی اجازه کار در ژاپن را ندارند مگر اینکه ویزای کار ژاپن را اخذ نموده و ارائه نمایند. در ادامه مطلب به بررسی انواع ویزاهای کار ژاپن پرداخته و به تشریح هر یک می‌پردازیم.

دریافت ویزای کار 90 روزه ژاپن (ویزای موقت کاری)

این نوع ویزای کار ژاپن به متقاضی این امکان را می‌دهد تا به مدت 90 روز حق اقامت در کشور ژاپن را پیدا کند. در این مدت زمان فرد می‌تواند به فعالیت و جست و جوی شغل مورد نظر خود در این کشور بپردازد. دارندگان این نوع ویزای کار ژاپن لازم است تا قبل از منقضی شدن ویزای 90 روزه ژاپن را ترک کرده البته ایشان می‌توانند سریعا ویزای خود را تمدید کرده و به ژاپن بازگردند.

متقاضیان با اتکا به این نوع از ویزای کار ژاپن قادر می‌باشند تا در طول مدت 90 روز بدون نیاز به اخذ ویزای کار طولانی مدت ژاپن فعالیت داشته باشند، اما اگر فرد متقاضی درخواست کار در ژاپن را داشته باشد قادر است بدون نیاز به ترک کشور ژاپن اقدام به اخذ ویزای کار طولانی مدت کند.

 

ویزای کار ژاپن

 

کسب ویزای کاری ژاپن که از طرف کارفرما حمایت می شود (ویزای کار طولانی مدت)

به منظور اخذ این نوع از ویزای کار ژاپن متقاضی کار در این کشور، لازم است تا از سوی یک کارفرمای معتبر ژاپنی پیشنهاد کار در این کشور را دریافت نماید. بعد از اخذ دعوت نامه از سوی کارفرما ایشان فرد متقاضی می‌تواند اقدام به اخذ ویزای کار ژاپن کرده و به صورت قانونی مشغول به کار شود. ویزای کار ژاپن از یک تا 3 سال معتبر بوده و متقاضی می‌تواند قبل از منقضی شدن ویزای کار نسبت به تمدید آن اقدام کنید.

مدارک مورد نیاز به جهت اخذ ویزای کار ژاپن :

  • گذر نامه معتبر
  • فرم تقاضای ویزا
  • یک قطعه عکس
  • کارت شناسایی و شناسنامه متقاضی که به صورت رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد.
  • مدارکی که نشان دهد کار فرمای ژاپنی برای شما پیشنهاد کار فرستاده است همراه با درج مدت اقامت و برنامه سفر در ژاپن
  • مدارک مورد نیاز کارفرمای ژاپنی یا شرکت ژاپنی

نکته‌ای که متقاضیان کار در ژاپن باید به آن توجه داشته باشند. تا زمانی که ویزای کارشما منقضی نشده است شما حق اقامت در ژاپن را دارید، حتی اگر کار خود را در ژاپن تغییر دهید.شما می توانید کارفرمای خود را تغییر دهید اگر در همان زمینه کاری خود فعالیت داشته باشید.

 

فرم ارسال نظر
اطلاعات تماس شما منتشر نخواهد شد و تنها برای پاسخگویی به شما دریافت میگردد

نظرات کاربران
Hedi
منظور از نیروی کار چیه؟به عنوان‌کاگر ساده؟چطور باید اقدام کرد؟
پاسخ توسط کارشناس (2)
هر نیرو کاری را دوست عزیز شامل میشود.
احسان سلیمانی
من دارای مدرک کاردانی معماری،جوشکاری و رانندگی با جرثقیل هستم،چطور میتونم اقدام کنم برای کار در ژاپن
پاسخ توسط کارشناس (1)
سلام خدمت شما احسان عزیز.. متاسفانه در حال حاضر امکان اخذ ویزای کار ژاپن برای شما دوست عزیز وجود ندارد. می توانیم به شما کشور عمان را پیشنهاد دهیم.
محراب
سلام من 37 سالمه کارشناس مکانیزاسیون کشاورزی هستم الان کارم کشاورزی و دامپروریه چطور برای کار در ژاپن میتوتنم اقدام کنم
پاسخ توسط کارشناس (1)
با سلام خدمت شما محراب عزیز. کشور ژاپن هیچ گونه خدماتی جهت صدور ویزا ارائه نمی دهد. می توانیم به شما کشورهایی نظیر عمان و روسیه را پیشنهاد دهیم.
مریم سجادی
با سلام، همسر بنده 45 ساله، مهندس برق هستند وحدود20 سال سابقه کار، زبان انگلیسی خوب، ایلس 6 دارند، به دنبال شغل خارج از ایران هستند آیا پیشنهادی دارید، عمان، قطر، ژاپن ويا....
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام دوست عزیز شرایط مناسب را برای اخذ بلو کارت دارند رزومه ایشان باید بررسی شود.
احمدسلامت
سلام خسته نباشیدبنده38سن دارم ومتاهل هستم آشنایی کمی بازبان انگلیسی دارم درحال حاضرشغله بنده راننده تریلی هست ودرشرکت نفت وگاز اروندان دارخوینه خوزستان مشغولم البته ولی حقوقم کفاف زندگیمونو نمیکنه آیاراهی هست که ازطریقه ویزای کاری به ژاپن یاعمان باتوجه به اینکه ماخوزستانیا عادت داریم به آب و هوا ی گرم وتحملشوداریم براویزایه کاری برامون اقدام کنیدممنون میشم زبانه عربیم هم خیلی عالیه
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام بله دوست عزیز شرایط کاری برای عمان وجود دارد.
مجتبی
باچقدر هزینه میتوانم در ژاپن شغل مناسب پیداکنم
Hood
سلام . من راننده اتوبوس و کامیون هستم که دارای گواهینامه پایه یک از سال 2005 و از همان سال شاغلم . و دارای شناسنامه ایرانی اصل و شناسنامه عراقی اصل هستم اما پاسپورت ایرانی ندارم ، چون قبل از رسیدن زمان سربازی من همراه خانواده پدرم به کردستان عراق مهاجرت کردم و نتونستم برم خدمت و پاسپرت تهیه کنم . آیا من میتونم برای اخذ ویزای کار رانندگی در ژاپن اقدام کنم ؟ مجرد هستم و 36 سال سن دارم . و از سلامتی کامل برخوردارم . اما زبان ژاپنی نمیدانم . و انگلیسی و آلمانی و عربی هم کمی میدانم . اما برای انگلیسی میتونم بخونم . اگر امکانش هست راهنمایی کنید . چون هیچ گزینه‌ای برای زندگی در کشورم ندارم. چون پدر و مادرم در تصادف فوت کردند و مجبور شدم بعداز دوسال انتظار در آلمان به کشورم برگردم . مادرمایرانی و پدرم اهل کوردستان عراق هست و جز شما کسی رو ندارم که راهنماییم کند . سطح سوادم هم پایینه اما خیلی خوب میتونم انگلیسی بخونم . اما معنیشو خیلی کم بلدم .من جز مهاجرت به کشوری دیگری هیچ گزینه‌ی دیگه‌ای ندارم . لطفا راهنمییم کنید . لطفا . متشکرم
پاسخ توسط کارشناس (1)
با سلام خدمت شما دوست عزیز. جهت کار با توجه به شرایط شما می توانیم کشورهای مناسب تر دیگری نظیر عمان را پیشنهاد دهیم. کشور ژاپن ویزای کاری صادر نمی کند...
محمدرضا میرحیدری
با سلام شرایط و مراحل دریافت ویزای موقت کاری ژاپن چیست ؟ وتوضیح بیشتری در زمینه امکان اشتغال به کار در ژاپن برای یک فرد با مدرک کارشناسی بفرمایید . با تشکر پیشاپیش
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام دوست عزیز در حال حاضر کشور ژاپن ویزا کاری صادر نمیکند و فقط در اعلام شده که نیرو کار نیاز دارد.