ویزای کار عمان

ویزای کار عمان

لازمه کار در هر کشور به شکل قانونی، ارائه ویزای کار آن کشور می‌باشد. اشخاصی که قصد کار در کشورهای حاشیه خلیج فارس را دارند نیز از این قائده مستثنی نمی‌باشند. البته با توجه به شرایط حال حاضر شاید به سختی بتوان به بعضی از کشورهای عربی مانند امارات متحده از طریق کار ورود نمود. با توجه به این موضوع پیشنهاد ما به اشخاص جویای کار، کشور عمان می‌باشد. در مطلب پیش‌رو قصد داریم تا مختصری به توضیح در خصوص کشور عمان و پس از آن به مقوله اخذ ویزای کار عمان بپردازیم.

آشنایی بیشتر با کشور عمان

عمان کشوری در نزدیکی دریای عمان و تنگه هرمز است. درآمد این کشور بیشتر بر پایه فروش نفت خام و تجارت دریایی بوده و در طول چند سال گذشته بر روی صنعت گردشگری نیز سرمایه‌گذاری‌های ویژه‌ای داشته است. پیشینه تاریخی کشور عمان به دوازده هزار سال قبل از تولد حضرت مسیح باز می‌گردد. آّب و هوای عمان در مناطق داخلی و دور از دریا گرم و خشک بوده و در سواحل دارای آب و هوایی گرم و شرجی است.

روابط سیاسی و تجاری کشور عمان

روابط سیاسی و تجاری عمان با کشور ایران از گذشته تا کنون در شرایط خوبی قرار داشته و در حال حاضر نیز روابط میان دو کشور در حال گسترش است. کشور عمان از منظر سیاسی بسیار محافظه کار بوده و در اکثر مسائل سیاسی خاورمیانه نقش یک میانجی را اغلب بازی می‌کند، این عامل خود به حفظ و ثبات  بازار تجاری و اقتصادی این کشور کمک قابل توجهی نموده است. نکته‌ای که در خصوص کشور عمان لازم به ذکر است این موضوع می‌باشد که اغلب تجار و سرمایه‌گذاران به کشور عمان به چشم یک کشور واسطه برای بازرگانی خود نگاه می‌کنند.

 

ویزای کار عمان

 

مدارک لازم به منظور اخذ ویزای کار عمان

اگر قصد دارید به عنوان کارمند و یا کارگر شرکت در عمان کار کنید لازم است در ابتدا اقدام به اخذ ویزای کار عمان نمایند. به منظور اخذ ویزای کار عمان متقاضی لازم است تا مدارکی از جمله اسکن تمام رنگی از گذرنامه خود، یک عدد عکس تمام رنگی جدید و دعوت‌نامه معتبر از سوی کارفرمای عمانی را ارئه دهد. مدت‌ زمان اعتبار این ویزا برای دو سال خواهد بود. به این معنا که متقاضی کار در عمان حق دو سال اقامت و کار به صورت قانونی در عمان را پیدا می‌کند. اشخاصی که قصد اخذ ویزای کار عمان از طریق موسسه حقوقی رادیو وکالت را دارند، در کمتر از 2 ماه به ویزای کار خود دست ‌می‌یابند.

اخذ ویزای عمان به صورت دائمی به واسطه ویزای کارعمان

طبق قوانین و مقررات تابعیت کشور عمان، اگر فردی به مدت پنج سال در کشور عمان اقامت داشته باشد، و در این مدت زمان به صورت پیوسته به کار و زندگی در این کشور مشغول باشد، قادر به اخذ ویزای کشور عمان به شکل دائمی می‌باشد. به منظور دریافت اقامت دائم عمان متقاضی لازم است درخواست خود را همراه با مدارک لازمه به دولت عمان ارائه دهد.

 

فرم ارسال نظر
اطلاعات تماس شما منتشر نخواهد شد و تنها برای پاسخگویی به شما دریافت میگردد

نظرات کاربران
امیر حسین رنجبر
سلام.بنده لیسانس مکانیک ساخت و تولید دارم.و ۱۷ سال سابقه کار در پالایشگاه و آموزش و پرورش دارم. به نظر شما برای اقامت،در کدام کشورها میتوانم اقدام کنم.
پاسخ توسط کارشناس (1)
با سلام خدمت شما. ویزای کار عمان در بازه 1.5 تا 2 ماه صادر خواهد شد و خوشبختانه گروه حقوقی رادیو وکالت با تجربه و شناختی که از کشور عمان دارد با در نظر گرفتن رزومه کاری شما، می تواند شغل مورد نظر را نیز پیدا کند. با ما در ارتباط باشید
بهنام
سلام اینجا کارگر ساده ماهی یک میلیون درامد داره داخل کشور عمان چه جوریه اصلا میصرفه ادم بره اونجا ممنون میشم جواب بدین و پایه حقوق اون کشور دراختیار ما بزارین ماهم بدونیم ممنون
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام دوست عزیز در کشور عمان حداقل حقوق 300 ریال است که معادل 10 ملیون تومان است.
مرتضی احمدی
شما هم میتونید کار پیدا کنید ؟
پاسخ توسط کارشناس (1)
با سلام خدمت شما. ویزای کار عمان در بازه 1.5 ماهه صادر خواهد شد و خوشبختانه گروه حقوقی رادیو وکالت با تجربه و شناختی که از کشور عمان دارد با در نظر گرفتن رزومه کاری متقاضی، امکان پیدا کردن شغل نیز وجود خواهد داشت. با ما در ارتباط باشید