ویزای کار اتریش

ویزای کار اتریش

یکی از گزینه‌های مهاجرت کاری امروزه، گزینه مهاجرت به اتریش از طریق کار می‌باشد. کار در اتریش و اخذ ویزای کار اتریش را به می‌توان به عنوان راهی برای دریافت اقامت دائم اروپا دانست تا بواسطه آن فرد مورد نظر بتواند به راحتی به کشورهای حوزه اتحادیه اروپا سفر کرده و در صورت امکان حتی زندگی و کار کند. در ادامه مطلب روش‌های اخذ ویزای کار اتریش، شرایط امتیاز بندی به منظور کسب ویزای اتریش و در نهایت مدارک مورد نیاز دریافت این نوع اقامت را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

شرایط اخذ ویزای کار اتریش

اولین روش اخذ ویزای کار اتریش، از طریق اقدام به منظور کسب کارت قرمز سفید قرمز اتریش می‌باشد. فرد متقاضی ویزای کار اتریش به واسطه این کارت این فرصت را می‌یابد تا به مدت ۱۲ ماه اقدام به کاریابی در اتریش نماید. پس از یافتن شغل مورد نظر و تایید صلاحیت توسط کارفرما، متقاضی می‌تواند ویزای کار اتریش را کسب نموده و به کار و زندگی به شکل قانونی در اتریش بپردازند.  

روش دیگر دریافت ویزای کار اتریش اخذ دعوت‌نامه از طرف یک کارفرمای اتریشی می‌باشد. شرایط دریافت دعوت‌نامه از جانب کارفرمای اتریشی بدین صورت است که کارفرمای موردنظر برای یافتن نیروی مورد نظر خود موظف است که به مدت سه ماه در کشور اتریش آگهی استخدام تبلیغ کند. در این مدت اگر شهروند اتریشی به عنوان متقاضی موردنظر پیدا شد و شرایط لازم جهت استخدام را دارا بود، کارفرمای اتریشی موظف به استخدام ایشان می‌باشد. در غیر این صورت و در صورت عدم یافتن شخصی در این کشور، کارفرما مستلزم تبلیغ آگهی استخدام به مدت سه ماه در اتحادیه اروپا می‌باشد. اگر در این مرحله شخصی خواستار فرصت شغلی مورد نظر نبود، کارفرما می‌تواند اقدام به ارسال دعوت‌نامه کاری به متقاضی خارجی نماید. پس از کسب دعوت‌نامه شخص متقاضی قادر به اخذ ویزای کار اتریش نماید.

شایان توجه است ویزاهای کار اتریش به صورت یک ساله می‌باشد و در صورت ادامه همکاری کارفرما با متقاضیان، امکان تمدید ویزای کار اتریش برای ایشان وجود خواهد داشت. لازم به ذکر است اشخاصی که موفق به دریافت ویزای کار اتریش می‌شوند پس از گذشت چهار سال کار و زندگی در اتریش و پرداخت مالیات و حق بیمه می‌توانند اقامت اتریش به شکل دائم را کسب نمایند.

 

ویزای کار اتریش 

 

افرادی واجد شرایط اخذ ویزای کار اتریش

  • کارگران متخصص
  • کارگران ماهر محدود
  • کارگران کلیدی و مهم
  • فارغ التحصیلانی که از دانشگاههای اتریش فارغ التحصیل شده باشند.

شرایط امتیاز بندی برای اخذ ویزای کار اتریش

  • سن ۲۰ تا ۳۵ سال: ۲۰ امتیاز
  • سن ۳۵ تا ۴۰ سال: ۱۵ امتیاز
  • سن ۴۰ تا ۴۵ سال : ۱۰امتیاز
  • مدرک تحصیلی کارشناسی وکارشناسی ارشد :۲۰ امتیاز
  • مدرک تحصیلی دکترا:۴۰ امتیاز
  • فارغ التحصیلان کارشناسی وکارشناسی ارشد از دانشگاه های اتریش: ۱۰ امتیاز
  • داشتن مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی به صورت مبتدی یا پیشرفته: ۵ تا ۱۰ امتیاز
  • سوابق کاری به ازای هر سال ۲ امتیاز(حداکثر ۲۰ امتیاز)
  • اگر حداقل ۶ ماه سابقه کار درکشور اتریش داشته باشید: ۱۰ امتیاز

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار اتریش

اشخاصی که قصد دریافت ویزای کار اتریش را دارند لازم است تا مدارک زیر زیر را به زبان آلمانی ارائه کرده و به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسانند :

  • تکمیل دقیق فرم های ویزای جست و جوی کار و تحویل به سفارت اتریش
  • دو قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵ با زمینه سفید
  • اصل شناسنامه
  • گذرنامه معتبر
  • بیمه نامه ۶ ماهه تا مبلغ ۳۰۰۰۰ یورو
  • تاییدیه عدم سوء سابقه کیفری
  • اصل مدارک کلیه مقاطع تحصیلی و ریز نمرات
  • رزومه معتبر از سوابق تحصیلی و کاری
  • اجاره نامه ۶ ماهه
  • تسلط به زبان المانی در سطح A2 یا ایلتس ۵ برای مصاحبه سفارت
  • نامه اشتغال به کار
  • پرینت تمکن مالی
فرم ارسال نظر
اطلاعات تماس شما منتشر نخواهد شد و تنها برای پاسخگویی به شما دریافت میگردد