هزینه مهاجرت به اسپانیا - بررسی شرایط و قوانین (2019)

مهاجرت به اسپانیا

مهاجرت به کشورهای خارجی در مقاطع زمانی گوناگونی همواره صورت می‌گیرد و عمده دلیل آن را می‌توان دست‌یابی به آینده‌ای درخشان‌تر و ملموس‌تر جست و جو نمود. به طور کلی مهاجرت به یک کشور دارای پیچیدگی‌ها و دشواری‌های خاص خود می‌باشد و فرد متقاضی باید آمادگی رویارویی با هر شرایطی را در کشور مورد نظر داشته باشد. اگر بخواهیم کشور اسپانیا را به عنوان مقصدی به منظور مهاجرت قرار دهیم با چه پارامترهایی باید رو به رو شویم؟ چه سوالاتی ممکن است در ذهنمان شکل گیرد:

  • مهاجرت به اسپانیا چه مزایایی دارد؟
  • راه‌کارهای مهاجرت به اسپانیا چه می‌باشد؟
  • آیا امکان دریافت ویزای کار اسپانیا وجود دارد؟
  • چگونه می‌توان از طریق ازدواج اقدام به مهاجرت به اسپانیا نمود؟
  • به جهت سرمایه‌گذاری در اسپانیا حداقل چه مقدار مبلغ احتیاج است؟
  • چگونه می‌توان اقدامات لازم به جهت مهاجرت به اسپانیا را برای خانواده خود نیز فراهم نمود؟
  • مطمئن‌ترین راه برای مهاجرت به اسپانیا چیست؟
  • شرایط مهاجرت تحصیلی به اسپانیا چگونه است؟
  • آیا از طریق خرید ملک می‌توان به اقامت اسپانیا دست یافت؟
  • کم‌هزینه‌ترین روش مهاجرت به اسپانیا چیست؟

سوالات فوق و یا مشابه آن، مطمئنا در ذهن هر شخص که قصد اخذ اقامت و مهاجرت به اسپانیا را داشته باشد شکل می‌گیرد. اما نکته قابل توجه پاسخ به سوالات مطرح شده می‌باشد که سبب دست یافتن متقاضی مهاجرت به اسپانیا به اطلاعات جامعی در خصوص اقدام به انجام این عمل می‌شود. با توجه به این موضوع، در ادامه مطلب به معرفی راه‌کارهای کلی مهاجرت به اسپانیا می‌پردازیم تا بتوانیم اطلاعات کامل و مفیدی را در اختیار خوانندگان قرار دهیم.

روش‌های مهاجرت به اسپانیا

علاقه‌مندان مهاجرت به اسپانیا راه‌های متفاوتی را به جهت دست‌یابی به اقامت این کشور پیش‌روی خود دارند که عبارتند از:

  • مهاجرت به اسپانیا از طریق کار
  • مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه‌گذاری و یا خرید ملک
  • مهاجرت به اسپانیا از طریق ازدواج
  • مهاجرت به اسپانیا به واسطه تمکن مالی
  • مهاجرت تحصیلی به اسپانیا

در ادامه مطلب به توضیح هر یک از موارد اشاهر شده می‌پردازیم.

1)مهاجرت به اسپانیا از طریق کار

اخذ ویزای کار و مهاجرت از طریق کار به یک کشور را می‌توان عمده‌ترین قصد و نیت مهاجرت به یک کشور دانست. مهاجرت به اسپانیا از طریق کار نیز از این قاعده مستثنی نبوده و هدف اشخاص بسیاری از مهاجرت به اسپانیا، کار در این کشور می‌باشد. به منظور کار در اسپانیا متقاضیان در ابتدای امر نیازمند اخذ اجازه کار می‌باشند. اما اخذ ویزای کار اسپانیا مستلزم رعایت شرایطی می‌باشد که در ادامه به بررسی آن می‌پردازیم.

شرط اول: یافتن کارفرمای اسپانیایی

به منظور کار و اخذ ویزای کار اسپانیا متقاضی شرایط به نسبت دشواری را پیش‌رو خواهد داشت. چرا که نیازمند یافتن کارفرمای اسپانیایی و دریافت دعوت‌نامه معتبر از ایشان می‌باشد. به منظور دریافت دعوت‌نامه‌ای معتبر از سوی کارفرما، ابتدا کارفرما مستلزم مجاب نمودن دولت اسپانیا از منظر تلاش برای یافتن نیروی کاری در اسپانیا می‌باشد. در این راستا کارفرمای اسپانیایی در ابتدا باید به مدت 3 ماه آگهی مورد نظر خود را در کشور اسپانیا منتشر نماید. درصورت عدم یافتن شخص واجد شرایطی در این کشور، کارفرما مستلزم انتشار آگهی خود به مدت 3 ماه دیگر در اتحادیه اروپا می‌باشد. اگر در این مدت زمان نیز شخصی از اتحادیه اروپا مورد پذیرش واقع نشد، کارفرمای اسپانیایی می‌تواند درخواست خود را به شخص خارجی ابلاغ نماید و برای ایشان دعوت نامه کاری صادر نماید.

شرط دوم: تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کار

روش دوم به منظور کار در اسپانیا مناسب دانشجویان و اشخاصی که در حال تحصیل در اسپانیا هستند، می‌باشد. این روش بسیار ساده‌تر از اخذ ویزای کار توسط کارفرمای اسپانیایی در خارج از این کشور می‌باشد. متقاضی در این روش پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه در اسپانیا قادر خواهد بود تا با توجه به رشته تحصیلی خود اقدام به کاریابی نماید. ایشان پس از بررسی‌های لازم و یافتن شغل متناسب با رشته تحصیلی، قادر خواهد بود تا ویزای تحصیلی خود را به ویزای کار اسپانیا تغییر دهد. به این شکل ایشان از اجازه کار در اسپانیا برخوردار می‌شود.

توجه: ویزای کار اسپانیا عموما دارای اعتبار یکساله می‌باشد و نیاز است تا توسط شخص متقاضی هر ساله تمدید شود. به طور متوسط پس از 5 سال کار و زندگی در اسپانیا امکان دریافت اقامت دائم اسپانیا برای فرد متقاضی فراهم می‌شود. شایان ذکر است به جهت کار در اسپانیا مستلزم تسلط به زبان اسپانیایی نیز می‌باشید.

در روش مهاجرت به اسپانیا از طریق کار، متقاضی پس از یک سال کار در این کشور می‌تواند اقدام به اخذ اقامت اسپانیا برای خانواده خویش نماید.

مدارک مورد نیاز حهت اخذ ویزای کار اسپانیا عبارتند از:

  • تمامی گذرنامه‌های ده سال گذشته  به همراه ترجمه
  • شناسنامه و ترجمه آن
  • کارت پایان خدمت به همراه ترجمه
  • 6 قطعه عکس (5/4*5/3). عکس باید در 6 ماه گذشته گرفته شده باشد.
  • کد پستی، آدرس و تلفن محل زندگی
  • مدارک دانشگاهی
  • ارائه نامه عدم سوء پیشینه
  • ارائه گواهی نامه سلامت
  • مدارک سابقه کار
  • ارائه بیمه‌ نامه‌‌های کاری

2)مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه‌گذاری و خرید ملک:

از جمله نکاتی هر کشور به آن توجه ویژه دارد، جذب پول و سرمایه خارجی می‌باشد. از آنجایی که انتقال سرمایه همواره توسط شخص و یا اشخاصی از کشوری خارجی انجام می‌پذیرد، کشورهای دنیا شرایط وسوسه انگیزی را پیش پای متقاضیانی که قصد مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری دارند، قرار می‌دهد.

اشخاصی که قصد مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه‌گذاری را دارند نیز می‌توانند با انتقال سرمایه‌ای به ارزش حداقل پانصد هزار یورو از شرایط ویژه‌ای در راستای دست‌یابی به اقامت اسپانیا بهره‌مند شوند. در این روش متقاضی نیازمند ارائه مدارکی به جهت روشن نمودن منبع درآمد خود به سفارت اسپانیا می‌باشد تا مشخص باشد که این سرمایه از روش‌های قانونی به دست آمده است. در صورت تایید این موضوع توسط سفارت، شخص متقاضی مستلزم انتقال سرمایه خود به کشور اسپانیا می‌باشد. توجه داشته باشید در روش مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه‌گذاری، شما نیاز به ارائه یک برنامه تجاری به دولت این کشور هستید و باید مشخص نمایید که قصد راه‌اندازی چه نوع بیزینس و کسب و کاری را دارید. در غیر اینصورت سرمایه شما وارد پروژه‌های دولتی می‌شود تا به چرخه اقتصاد ای کشور کمک نماید.

اشخاصی که قصد مهاجرت به سپانیا از طریق خرید ملک را دارند، مستلزم رعایت شرایط تقریبا مشابهی مانند آنچه پیشتر در راستای مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه‌گذاری گفته شد، می‌باشند با این تفاوت که منبع کسب درآمدشان مورد توجه سفارت و دولت اسپانیا قرار نمی‌گیرد. مهاجرت به اسپانیا از طریق خرید ملک معمولا بعد از گذشت 3 تا 5 سال به اقامت دائم اسپانیا منجر می‌شود.

توجه: در روش سرمایه‌گذاری و خرید ملک در اسپانیا، متقاضی از همان ابتدا قادر می‌باشد تا اقدام به اخذ اقامت اسپانیا برای خانواده خود نماید

مدارک مور نیاز جهت مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه‌گذاری:

  • مدارک خانوادگی
  • تمامی گذرنامه‌های ده سال گذشته( در صورت وجود) همراه با ترجمه
  • شناسنامه و ترجمه آن
  • کارت پایان خدمت به همراه ترجمه
  • سند ازدواج/طلاق به همراه ترجمه آن
  • 6 قطعه عکس (5/4*5/3). عکس باید در 6 ماه گذشته گرفته شده باشد.
  • کد پستی، آدرس و تلفن محل زندگی در 10 سال گذشته
  • ارائه مستنداتی در خصوص پشتوانه مالی
  • حساب بانکی با سرمایه‌ای قابل توجه
  • سابقه بیمه
  • گواهی عدم سوء پیشینه

3)مهاجرت به اسپانیا از طریق ازدواج

همانطور که در ابتدای مطلب اشاره شد، راه‌کارهای گوناگونی به منظور مهاجرت به اسپانیا وجود دارد. یکی از کم‌ هزینه‌ترین روش‌های مهاجرت به اسپانیا از طریق ازدواج با تبعه اسپانیایی این کشور می‌باشد. با توجه به اینکه این روش نسبت به سایر راه‌های دیگر کم‌ هزینه‌تر می‌باشد، اما دشواری‌های مختص خود را دارد و عموما بعد از 5 سال به اقامت دائم اسپانیا منجر می‌شود.

در روش مهاجرت به اسپانیا از طریق ازدواج، متقاضی در ابتدای امر لازم است تا با شخصی از تبعه اسپانیا به منظور ازدواج آشنا شود. در صورت رسیدن به توافق طرفین، شخص متقاضی از طریق اخذ دعوت‌نامه از سوی شخص مورد نظر می‌تواند به شکل قانونی به کشور اسپانیا وارد شود. توجه داشته باشید که ازدواج در هر کشور دارای آداب و رسوم خاصی می‌باشد و با توجه به این امر، رعایت تمام نکات توسط شخص متقاضی، الزامی می‌باشد.

پس از ازدواج در ابتدا اقامت موقت اسپانیا به مقاضی اعطا می‌شود که نیازمند تمدید هر ساله آن می‌باشد. پس از گذشت معمولا 5 سال از ازدواج و زندگی مشترک ایشان، افسر سفارت تمام جوانب زندگی ایشان را بررسی می‌نماید و در صورتیکه متقاعد شود ازدواج شخص متقاضی واقعی است، اقامت دائم اسپانیا به متقاضی مهاجرت به اسپانیا از طریق ازدواج اعطا می‌شود.

مدارک مورد نیاز به منظور مهاجرت به اسپانیا از طریق ازدواج عبارتند از:

  • کپی از صفحات گذرنامه و ترجمه آن
  • عدم سوء پیشینه شخص مرد ایرانی
  • کارت ملی شخص مرد ایرانی و ترجمه آن
  • شناسنامه شخص متقاضی ازدواج و ترجمه آن
  • مدارک برای اثبات ارتباط
  • ارائه مدارکی مربوط به پشتوانه مالی
  • دریافت دعوت‌نامه از سوی شهروند سپانیایی مورد نظر

4)مهاجرت به اسپانیا به واسطه تمکن مالی

این روش مناسب اشخاصی می‌باشد که در ایران از تمکن مالی(پشتوانی مالی) قابل توجهی بهره‌مند می‌باشند. مهاجرت به اسپانیا به واسطه تمکن مالی بدین شکل است که متقاضی با ارائه مدارکی در خصوص دارایی و حساب‌های بانکی خود و ترجمه آن‌ها به زبان اسپانیایی می‌تواند خود را به عنوان شخصی که در ایران دارای زندگی ایده‌آلی می‌باشد، معرفی نماید.

سفارت اسپانیا با بررسی مدارک ارائه شده اقدام به اعطا اقامت اسپانیا به صورت 2 ساله می‌نماید که البته شرط حضور در خاک اسپانیا به مدت 6 ماه در سال از جمله شرایط لازم آن است. در این روش متقاضی می‌تواند اقامت اسپانیا را برای خانواده خود نیز اخذ نماید و در نهایت پس از 5 سال به اقامت دائم اسپانیا دست پیدا نمایند. شایان ذکر است مدت زمان انجام این پروسه به طور میانگین 18 ماه به طول می‌انجامد.

توجه: مهاجرت به اسپانیا از طریق تمکن مالی، امکان کار در این کشور را برای شخص متقاضی تا مدت 5 سال فراهم نمی‌کند اما این اجازه را می‌دهد که متقاضی خود کسب و کار مورد نظر خود را در اسپانیا راه‌اندازی نماید و در واقع اقدام به کارآفرینی در این کشور نماید و فرصت شغلی‌ای برای مردم این کشور فراهم نماید.

مدارک مورد نیاز به منظور مهاجرت به اسپانیا از طریق تمکن مالی

  • ارائه مستنداتی دال بر دارایی‌های مالی
  • شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه آن
  • ارائه گذرنامه معتبر به همراه ترجمه آن
  • ارائه مدارکی مبنی بر حساب بانکی با مقدار قابل توجهی سرمایه
  • ارائه مدارک هویتی خانواده

5)مهاجرت به اسپانیا از طریق تحصیل در دانشگاه‌های این کشور:

آخرین راه‌کار به منظور مهاجرت به اسپانیا دریافت پذیرش از دانشگاه‌های این کشور می‌باشد. این روش از جمله کم دردسرترین روش‌ها به منظور مهاجرت به اسپانیا می‌باشد. تحصیل در اسپانیا متقاضیان بسیاری دارد چرا که کیفیت و سطح علمی دانشگاه‌های اسپانیا قابل قبول و بسیار بالا می‌باشد و امکانات خوبی را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد.

اشخاصی که قصد مهاجرت تحصیلی به اسپانیا دارند باید توجه داشته باشند که تحصیل در اسپانیا به دو زبان اسپانیایی و انگلیسی امکان‌پذیر است که البته زبان انگلیسی عموما در مقطع کارشناسی‌ارشد و دکترا به دانشجویان در دانشگاه‌ها ارائه می‌شود. دانشجویانی که قصد تحصیل در مقطع کارشناسی د دانشگاه‌های اسپانیا را دارند مستلزم دریافت مدرک زبان اسپانیایی و ارائه آن به سفارت به منظور اخذ پذیرش دانشگاه می‌باشند. اما این امکان نیز وجود دارد که متقاضی پذیرش دوره‌های کالج را در این کشور به جهت یادگیری زبان اسپانیایی، را دریافت نماید و پس از اتمام دوره کالج، وارد دانشگاه شود.

نکته قابل توجه دیگر به منظور مهاجرت به اسپانیا از طریق تحصیل، امکان کار دانشجویان در هنگام تحصیل می‌باشد که با توجه به مقطع تحصیلی ایشان از 15 ساعت تا 25 ساعت در هفته متفاوت خواهد بود. در این روش دانشجویان می‌توانند حداکثر 10 یورو در ساعت درآمد داشته باشند که این یزان درآمد به راحتی می‌تواند کمک هزینه زندگی ایشان باشد.

توجه: مدت زبان اعتبار ویزای تحصیلی اسپانیا 1 ساله می‌باشد و متقاضی مستلزم تمدید هر ساله ویزای تحصیلی خود در این کشور می‌باشد.

مدارک مورد نیاز به منظور اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا

  • مدارک مبنی بر اثبات پذیرش دانشگاهی
  • مدارک مربوط هویت فردی
  • مدارک مربوط به استطاعت مالی
  • مدرک زبان آیلتس/تافل در صورتی که مورد نیاز باشد
  • کپی از مدارک دانشگاهی و گواهینامه‌های معتبری که تا به حال کسب کردید
  • گذرنامه معتبر
  • عکس مخصوص گذرنامه

حال که اطلاعتی در زمینه روش‌های مهاجرت به اسپانیا کسب نمودید، احتمالا سوالاتی در ارتباط با خود کشور اسپانیا در دهنتان ایجاد می‌شود:

  • کشور اسپانیا چگونه کشوری است؟
  • موقعیت جغرافیایی این کشور چگونه است؟
  • آب و هوای اسپانیا در فصول گوناگون چگونه است؟
  • جمعیت اسپانیا چه تعدادی می‌باشد؟
  • زندگی در شهرهای اسپانیا به چه شکلی است؟
  • مذهب مردم اسپانیا چیست؟

در ادامه مطلب قصد داریم تا با گردآوری اطلاعات مختصری در خصوص کشور اسپانیا، متقاضیان زندگی در اسپانیا را آگاه نماییم.

درباره اسپانیا

اسپانیا کشوری است با سواحل و مناظر زیبا و حیرت آور و همچنین تنوع جغرافیایی و فرهنگ غنی که سبب شده است هر ساله گردشگران بسیاری را از سراسر جهان جذب به سوی خود جذب نماید. کلمه اسپانیا Espania در واقع بر گرفته از کلمه‌های ‘Spain‘ و ‘Hispania‘ به معنای سرزمین دور افتاده یا مخفی می‌باشد. در سال ۲۰۰۷ با تولید ناخالص ملی بالغ بر ۱۴۰۲ میلیارد دلار جایگاه یازدهم را در اقتصاد دنیا به خود اختصاص داد، همچنین این کشور رتبه دوم جهان در امر گردشگری را نیز از آن خود نموده است.

 

 

جغرافیای اسپانیا

کشور اسپانیا وسیع ترین کشور مستقل در شبه جزیره ایبری واقع در جنوب غربی قاره‌ی اروپا می‌باشد. همچنین این کشور از دو طرف جنوب و شرق توسط دریای مدیترانه محصور شده است. کشورهای پرتغال، فرانسه، آندورا، مراکش و جبل الطارق، کشورهای هم‌مرز با اسپانیا بشمار می‌روند. اسپانیا از منظر مساحت در رتبه پنجاه و دوم جهان و جایگاه دوم در بین کشورهای اتحادیه اروپا پس از کشور فرانسه قرار دارد و مساحت آن در حدود یک سوم مساحت ایران می‌باشد.

تعداد جمعیت و مذهب مردم در اسپانیا

اسپانیا جمعیتی بالغ بر ۴۵ میلیون نفر دارد و از این منظر در جایگاه پنجاه و ششم دنیا و مقام پنجم در اتحادیه اروپا را به خود اختصاص داده است. شایان توجه است آزادی مذهبی به گونه‌ای که مخل امنیت و قانون اسپانیا نباشد، مورد قبول واقع می‌شود. با این وجود دین حدود ۵۹ درصد از مردم در اسپانیا کاتولیک می‌باشند. یکی از ویژگی های بارز مردم این کشور نژاد پرست نبودن ایشان می‌باشد.

وضعیت آب و هوایی اسپانیا

درباره اسپانیا و آب و هوای آن باید گفت این کشور آب و هوای متغیری دارد و هر بخش از آن آب و هوای مختص به خود را دارد. در بخش‌های شمالی اسپانیا آب و هوا اغلب معتدل و کوهستانی و همچنین در بخش‌های جنوبی مرکزی و شرقی، آب و هوا مدیترانه‌ای می‌باشد. اسپانیا دارای زمستان‌های معتدل و تابستان‌های گرم در جنوب شرق این کشور وجود دارد و زمستان سرد و خشک و تابستان گرم نیز در مناطق مرکزی اسپانیا مشاهده می‌شود.

زبان رایج مردم اسپانیا

زبان رایج مردم اسپانیا جز در مواردی خاص، اسپانیایی کاستیلین می‌باشد. این موارد خاص مربوط به مردمان کاتالان زبان در شمال شرقی، مردم گالیسین زبان در شمال غربی و مردمی با زبان باسک در شمال این کشور می‌شود. علاوه بر اسپانیا زبان رسمی مردم کشورهای شیلی، کلمبیا، کاستاریکا، بولیوی، گینه استوایی، آرژانتین، کوبا، مکزیک، نیکاراگوئه، جمهوری دومینیکن، هندوراس، پرو، اروگوئه، ونزوئلا، پاناما و پاراگوئه نیز اسپانیایی می‌باشد. این نکته قابل ذکر است که افرادی که به زبان اسپانیایی صحبت می کنند حدود ۳۳۲ میلیون نفر هستند که از لحاظ تعداد در رتبه سوم در کل جهان قرار دارند.

 

 

شهرهای اسپانیا

کشور اسپانیا دارای ۱۷ ایالت خود مختار می‌باشد که هر کدام توسط مجلس و دولت محلی مربوط به خود اداره می‌شوند. بزرگترین شهر اسپانیا، مادرید است که در واقع پایتخت این کشور نیز شناخته می‌شود. دیگر شهرهای مهم و بزرگ این کشور بارسلون، سویا، والنسیا، مالاگا، سگویا، بیلبائو، گرانادا، ثاراکوثا، تولد و سان سبستیان می‌باشد.

نوع حکومت در اسپانیا

حکومت در اسپانیا به شکل پادشاهی مشروطه و موروثی است. این کشور به صورت کلی توسط ۲ مجلس قانون گذاری و همچنین قوه مجریه متشکل از شورای وزیران که تحت سرپرستی نخست وزیر می باشد اداره می‌شود. نخست وزیر اسپانیا (همان رئیس دولت) به وسیله پادشاه و پس از انتخابات مجلس و تأیید کنگره نمایندگان به کار گماشته می‌شود.

فرم ارسال نظر
اطلاعات تماس شما منتشر نخواهد شد و تنها برای پاسخگویی به شما دریافت میگردد

نظرات کاربران
حسینی
باسلام همسرم قصدکاردرکشور اسپانیاراداردودختر16 ساله دارم اگربعداز18 سالگی دخترم اقامت دائم همسرم درست شود ایامامیتوانیم دخترمون روباخودمون ببریم؟
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام دوست عزیز در صورت اخذ اقاما برای شما و فرزندانتان نیز میتوانند اقامت اخذ نمایند.
علی بیشمار
باسلام و خداقوت خدمت شما 49سالمه یک دختر مجرد 19 ساله دارم.خودم و همسرم هردو در رشته مشاوره مدرک کارشناسی داریم و قصد ادامه تحصیل در همین رشته را داریم. ضمنا دوست داریم کاری هم داشته باشیم. مدرک mba , dba مورد تایید وزارت علوم هم داریم. تا مبلغ صدهزار یورو میتونیم برای مهاجرت سرمایه گذاری کنیم. پیشنهاد شما کدوم کشوره؟ از شما بسیار متشکرم.
پاسخ توسط کارشناس 4
سلام و عرض احترام لطف بفرمایید با کارشناسان مجموعه تماس حاصل فرمایید تا با بررسی شرایط دقیق شما، بهترین کشور را به منظو مهاجرت به شما معرفی نمایند. با تشکر