پل های ارتباطی شما با رادیو وکالت            شماره تلفن: 88705123-021          ایمیل: info@legalholding.ir

مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به کشور استرالیا

شرایط مهاجرت به استرالیا بر مبنای انواع مختلفی از ویزا که حسب شرایط هر مهاجر ممکن است به وی تعلق گیرد متفاوت است اما به عنوان یک گذاره کلی، مهاجرت به استرالیا و اقامت دائم در این کشور تحت شرایط زیر امکان پذیر است:
ویزای سرمایه گذاری استرالیا
ویزای کار و مهارت شغلی استرالیا
ویزای ازدواج استرالیا
ویزای والدین استرالیا
ویزای فرزندان استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا
ویزای توریستی و گردشگری استرالیا

فرم درخواست ارزیابی ویزای مهارت شغلی استرالیا

شما میتوانید از طریق فرم زیر مشخصات خود جهت اخذ ویزای کاری استرالیا را برای ما ارسال نمایید.کارشناسان ما پس از انجام بررسی های لازم با شما تماس خواهند گرفت.

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای مهاجرت شغلی و سرمایه گذاری در استرالیا میتوانید با موسسه حقوقی رادیو وکالت تماس گرفته و از مشاوره رایگان کارشناسان ما بهره مند شوید.
 
شماره تماس:
021-88705123

الف) مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار و مهارت شغلی


مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار و مهارت شغلی، یکی از روش های معمول اخذ اقامت استرالیا می باشد که بیشترین تعداد متقاضیان از بین سایر ویزاها را به خود اختصاص داده است. دلیل آن نیز این موضوع است که متقاضی با کمترین هزینه ممکن اقامت استرالیا را می تواند اخذ نماید و در آنجا مشغول به کار و زندگی شود. زیرگروه های مختلفی برای این نوع ویزا تعریف شده است که به سه زیرگروه 189، 190 و 489 تقسیم بندی می شود. حداقل امتیاز لازم برای ویزای کار و مهارت شغلی استرالیا امتیاز 60 می باشد که در انتها نحوه امتیازبندی را شرح داده ایم.

 

مهاجرت به استرالیا  از طریق کار، ویزای زیرگروه 189:

 

یکی از محبوب ترین و پرتقاضاترین انواع ویزاهای مهارت شغلی برای اقامت در استرالیا می باشد. ویزای زیرگروه 189 که به اقامت دائم نیز معروف است به متقاضی این اجازه را می دهد که در هر جای استرالیا به زندگی و کسب و کار بپردازد.



مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار، ویزای زیرگروه 190:


بعد از ویزای 189 این ویزا رتبه دوم از نظر محبوبیت را در بین متقاضیان به خود اختصاص داده است، شرایط بعد از اخذ ویزا بدین شکل است که متقاضی از 2 سال اقامتی که به وی داده می شود و یکی از ایالت ها نیز اسپانسر وی شده (امتیاز اسپانسری در این نوع ویزا 5 امتیاز می باشد) باید یکسال از این 2 سال اقامت را کار کند که بتواند درخواست اقامت دائم را بدهد.



مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار، ویزای زیرگروه 489:


این نوع ویزا اندکی حق انتخاب متقاضی را محدودتر کرده است به نحوی که یکی از ایالت ها اسپانسر متقاضی شده (امتیاز اسپانسری در این نوع ویزا 10 امتیاز می باشد) و اقامت 4 ساله نیز به شخص تعلق می گیرد. در این نوع ویزا متقاضی باید از 4 سال اقامتش، 2 سالش را کار کرده باشد که بتواند درخواست اقامت دائم دهد.


انواع امتیازها در خصوص ویزای کار مهاجرت به استرالیا:


امتیاز سن:

۱۸ تا ۲۴ سال تمام: ۲۵ امتیاز

۲۵ تا ۳۲ سال تمام: ۳۰ امتیاز

۳۳ تا ۳۹ سال تمام: ۲۵ امتیاز

۴۰ تا ۴۴ سال تمام: ۱۵ امتیاز

 

 

نمره IELTS و یا معادل آن در امتحانات دیگر در خصوص ویزای کار مهاجرت به استرالیا:

-نمره ۶ در هر ۴ مهارت: بدون امتیاز

-نمره ۷ در هر ۴ مهارت: ۱۰ امتیاز

-نمره ۸ در هر ۴ مهارت: ۲۰ امتیاز

 

سابقه کاری در استرالیا در خصوص ویزای کار مهاجرت به استرالیا:

۱ سال سابقه کار مرتبط در ۲ سال گذشته: ۵ امتیاز

۳ تا ۵ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۰ امتیاز

۷ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۵ امتیاز

۸ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۲۰ امتیاز

 

سابقه کاری در خارج از استرالیا در خصوص ویزای کار مهاجرت به استرالیا:

۳ سال سابقه کار مرتبط در ۵ سال گذشته: ۵ امتیاز

۵ سال سابقه کار مرتبط در ۷ سال‌ گذشته: ۱۰ امتیاز

۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال‌ گذشته: ۱۵ امتیاز

 

مدارک تحصیلی در خصوص ویزای کار مهاجرت به استرالیا:

-مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا: ۱۰ امتیاز

-مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس یا فوق لیسانس استرالیا: ۱۵ امتیاز

-مدارک ارزیابی شده معادل دكترای استرالیا: ۲۰ امتیاز

 

 

تحصیل در استرالیا در خصوص ویزای کار مهاجرت به استرالیا:

۲ سال تحصیل در استرالیا: ۵ امتیاز

۲ سال تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا: ۵ امتیاز

 

سابقه كار حرفه‌ای در استرالیا در خصوص ویزای کار مهاجرت به استرالیا:

داشتن یك سال سابقه كار حرفه‌ای مرتبط با تخصص و مدرك در استرالیا: ۵ امتیاز

 

امتیاز همسر در خصوص ویزای کار مهاجرت به استرالیا:

امتیاز داشتن همسر: ۵ امتیاز

*برای اینکه بتوانید از ۵ امتیاز داشتن همسر استفاده کنید باید:

1-همسر شما حداقل نمره ۶ در آزمون IELTS داشته باشد.

2-حداقل یکسال سابقه کار مرتبط با بیمه داشته باشد.

3-شغل ایشان در همان لیستی که شغل شما موجود بوده، وجود داشته باشد.

*برای ویزای ساب‌کلاس ۱۸۹، شغل متقاضی ویزا و همسرش باید در لیست MLTSSL بوده و درمورد ویزای ساب‌کلاس ۱۹۰، شغل متقاضی ویزا و همسرش باید در لیست STSOL باشد.

 

مهاجرت به استرالیا

ب) مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری:

 

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری، یکی از مطمئن ترین راه های اخذ اقامت استرالیا می باشد که پروسه آن به طور متوسط در مدت زمان یکسال به نتیجه می رسد، برای این نوع ویزا زیرگروه های مختلفی تعریف شده است. انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا به ویزای زیرگروه 188- زیرگروه 888 و زیر گروه 132 تقسیم بندی می شود.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری زیرگروه 188:
در این نوع ویزا ابتدا اقامت 4 ساله به متقاضی تعلق می گیرد که در صورت رعایت شروط مشخص شده می توان پس از مدت زمان 4سال درخواست اقامت دائم از طرف متقاضی صورت پذیرد.

 

شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای زیرگروه 188:
- سن متقاضی کمتر از 55 سال باشد
- گردش مالی 500 هزار دلاری در مجموع 2 سال مالی گذشته
- حداقل سرمایه فرد و همسرش 800 هزار دلار بوده و متعهد شود که این مبلغ را به استرالیا انتقال دهد
- تعهد راه اندازی بیزنس تا حداکثر 2 سال بعد از ورود به استرالیا


امتیازات مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای زیرگروه 188:
- اقامت 4 ساله به تمامی اعضای خانواده متقاضی (همسر و فرزندان)
- اجازه کار و زندگی در هر جای استرالیا
- امکان دست یابی به اقامت دائم استرالیا و پس از آن اخذ کارت شهروندی

 

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری زیرگروه 888:
این ویزا مرحله دوم ویزای زیرگروه 188 می باشد که از ابتدا اقامت دائم محسوب می شود.



مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری زیرگروه 132:
این ویزا مخصوص مدیران و صاحبان شرکت های بزرگ می باشد. متقاضیانی که متعد شده اند پس از ورود به استرالیا مبلغ 1.5 میلیون دلار استرالیا را وارد خاک استرالیا نمایند.



امتیازات مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری برای ویزاهای زیرگروه 888 و 132:
- امکان اقامت و راه اندازی کسب و کار در هر جای استرالیا بصورت دائم
- برخورداری از تحصیل رایگان برای همه اعضای خانواده
- برخورداری از مراقبت های پزشکی رایگان
- برخورداری از بیمه بیکاری و بازنشستگی استرالیا

-درخواست کارت شهروندی و پاسپورت استرالیا

 

 

ج) مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ازدواج و نامزدی:


ویزای ازدواج استرالیا برای متقاضیانی است که از طریق ازدواج با شهروند یا فرد دارای اقامت دائم استرالیا، قصد زندگی در استرالیا را داشته باشند.

متقاضی قبل از تقاضای ویزای ازدواج استرالیا، با همسر خود ازدواج قانونی کرده و مدارک کامل و سند ازدواج را همراه خود داشته باشد

همچنین باید از سمت دو طرف مشخص شود که هدف آن ها قصد اخذ اقامت استرالیا نبوده است و بصورت واقعی قصد زندگی دارند.

 

د) مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین:


ویزای والدین استرالیا مخصوص والدینی است که فرزندشان یا شهروند استرالیا می باشد و یا مقیم دائم استرالیا و همچنین متقاضی باید شرایط تراز خانواده را دارا باشد.

 

ه) مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای فرزندان

 

افرادی که حداقل یکی از والدین‌شان شهروند استرالیا یا مقیم دائم استرالیا باشند، می‌توانند برای دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا اقدام کنند
جهت کسب اطلاعات تکمیلی در خصوص شرایط اقامت استرالیا 2018 می توانید با ما در موسسه حقوقی رادیو وکالت در تماس باشید.

فرم ارسال سوال و نظر
اطلاعات تماس شما منتشر نخواهد شد و تنها برای پاسخگویی به شما دریافت میگردد

نظرات کاربران

  • حمید میگه:
    با سلام و خسته نباشید من 30 سال دارم و کارشناسی ارشد برق خوندم.5 سال هم سابقه کار مرتبط دارم. از چه راهی می تونم به استرالیا مهاجرت کنم؟
    پاسخ توسط کارشناس 4 : سلام قربان جهت مهاجرت به استرالیا لازم است تا امتیازات شما مورد بررسی قرار گیرد. اما پیشنهاد ما به شما اقدام به منظور اخذ ویزای بلو کارت آلمان است که از طریق موسسه ما امکان پذیر می‌باشد.
  • آرزو میگه:
    من دکتری شیمی از دانشگاه تبریزو ۴۰ ساله و الان مدت ۱۰ سال سابقه تدریس بعنوان هیات علمی در دانشگاه آزاد. از چه طریقی می تونم به استرالیا مهاجرت کنم.
    پاسخ توسط کارشناس(3) : سلام-ویزای کار کشور استرالیا تنها به رشته های فنی -مهندسی و کامپیوتر و IT تعلق می گیرد که این ویزا بر اساس امتیاز بندی صادر میشود.اگر رشته شما مهندسی شیمی باشد و امتیاز 65 را کسب کنید می توانید برای ویزای کار استرالیا اقدام کنید.
  • ساسان میگه:
    سلام و خسته نباشید من فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم با 5 سال سابقه کار. از چه طریقی می‌تونم به استرالیا مهاجرت کنم؟
    پاسخ توسط کارشناس 4 : سلام روز بخیر مهاجرت به استرالیا برای شما امکان پذیر نمی‌باشد. شرط اولیه برای پذیرش استرالیا داشتن مدرک یکی از رشته‌های مهندسی می‌باشد.
  • اشکان میگه:
    سلام من 24 سالمه و آیلتس 6.5 دارم. رشته صنایع خوندم. از چه طریقی می‌تونم برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنم؟
    پاسخ توسط کارشناس 4 : درود بر شما دوست عزیز در ابتدا لازم است تا شما نمره آیلتس 7 در تمام مهرت‌ها را کسب کنید و به حداقل سن 25 سال نیز رسیده باشید. این‌ها از جمله شرایطی است که می‌توان با استناد به آن ویزای مهارت شغلی استرالیا را اخذ نمود.
  • محمدرضا میگه:
    سلام و خسته نباشید پسر من کارشناسی شیمی خونده و 24 ساله است. کارت معافیت خدمت هم دارد. آیا مهاجرت به استرالیا برای ایشان امکان پذیر است؟
    پاسخ توسط کارشناس 4 : سلام دوست عزیز خدمت شما عرض شود که در حال حاضر موسسه تنها اقدام به مهاجرت ب استرالیا از طریق ویزای کاری می‌کند که پسر شما حداقل امتیاز لازم رو کسب نمی‌کنند.
  • محسن میگه:
    با عرض سلام من ٣٧سالمه و ليسانس مهندسي مكانيك و پروانه اشتغال مهندسي از سازمان نظام مهندسي با ١١سال سابقه دارم و خانم اينجانب هم مدرك فوق ليسانس حقوق داره لطفا راهنمايي بفرماييد
    پاسخ توسط کارشناس (2) : با سلام دوست عزیز رزومه خود را در قسمت فرم استرالیا تکمیل نمایید تا بررسی شود.
  • جمشید میگه:
    سلام من 31 سالمه و لیسانس مهندسی برق دارم . 2 سال هم سابقه بیمه دارم.میخواستم بدونم شرایط مهاجرت به استرالیا را دارم؟؟
    پاسخ توسط کارشناس (2) : با سلام تا حدودی بله دوست عزیز برای بررسی بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
  • الیاس میگه:
    سلام من 32 سالمه و لیسانس مهندسی شیمی نساجی دارم . 7 سال هم سابقه بیمه دارم.میخواستم بدونم شرایط مهاجرت به استرالیا را دارم؟؟
    پاسخ توسط کارشناس (1) : با سلام خدمت شما دوست عزیز. بله امکان اخذ ویزای کار استرالیا برای شما امکان پذیر است، لطفا با ما در تماس باشید تا در این خصوص توضیحات تکمیلی را تقدیمتان نماییم. با تشکر
  • مهسا میگه:
    سلام و خسته نباشید. من مدرک کارشناس ارشدکامپیوتر دارم و در حال حاضر یک سال سابقه کار دارم. می‌خواستم بدونم شرایط مهاجرت به استرالیا را دارم؟
    پاسخ توسط کارشناس 4 : با سلام و روز بخیر. به منظور بررسی شرایط مهاجرت به استرالیا برای خود لطف کنید فرم موجود در سایت جهت مهاجرت به استرالیا را تکمیل نموده پس از آن کارشناسان ما با شما تماس گرفته و شما را راهنمایی خواهند کرد. با تشکر
  • وحید میگه:
    سلام رشته های برق صنعتی یا ساختمان به چه صورت ویزای کار میشه گرفت با فوق دیپلم یا نه سن 27
    پاسخ توسط کارشناس (2) : با سلام دوست عزیز اگر دوره های فنی حرفه ای ایران آلمان که 1500 ساعته اس را بگذرانید میتوانید برای ویزا جست و جو کار این کشور اقدام نمایید.
  • سوزان میگه:
    باسلام بنده 31ساله هستم . مجرد . لیسانس حسابداری دارم با 7 سال سابقه بیمه ای و درواقع 10سال تجربه کاری . میتونم اقامت کشوری رو بگیرم؟؟
    پاسخ توسط کارشناس (1) : با سلام خدمت شما دوست عزیز. در خصوص مهاجرت کاری به استرالیا متاسفانه امکان اخذ ویزای تخصصی حداقل در حال حاضر برای رشته شما امکان پذیر نمی باشد. با تشکر
  • Nadia میگه:
    سلام خسته نباشید، همسر بنده لیسانس مکانیک هست و ۱۱ سال سابقه کار و بیمه در منطقه عسلویه داره و سنش هم ۳۴ سال هست و خود من هم ۳۰ سال دارم و در دانشگاه آنلاین تو مالزی درس خوندم و ۳ سال سابقه کار در رشته کامپیوتر دارم و رشته خودم هم حسابداری کامپیوتر هست تقریبا با توجه به آیلس ۶ محاسبه کردم ۶۵ امتیاز فکر میکنم داشته باشیم آیا برای ما این امکان هست که به استرالیا بریم و شانش گرفتن کار و اقامتمون هست؟
    پاسخ توسط کارشناس (2) : با سلام درست عزیز با کارشناسان ما برای بررسی رزومه تماس حاصل فرمایید.
  • سهيل میگه:
    سلام من كارشناسي ارشد عمران گرايش سازه خوندم و يكسال سابقه كار دارم و سنم هم ٢٢ هست و الانم دارم ميرم كلاس زبان برا گرفتن آيلتس . خواستم بدونم وضعيتم برا مهاجرت به استراليا از طريق مهارت شغلي به چه شكلي هس و برا مهاجرت چيكار بايد انجام بدم.ممنون
    پاسخ توسط کارشناس (2) : با سلام دوست عزیز شما باید مدرک آیلتی با نمره 7 در هر 4 مهارت را اخذ نمایید و سابقه کار کسب نمایید.
  • سهيل میگه:
    سلام من كارشناسي ارشد عمران گرايش سازه خوندم و يكسال سابقه كار دارم و سنم هم ٢٢ هست و الانم دارم ميرم كلاس زبان برا گرفتن آيلتس . خواستم بدونم وضعيتم برا مهاجرت به استراليا از طريق مهارت شغلي به چه شكلي هس و برا مهاجرت چيكار بايد انجام بدم.ممنون
    پاسخ توسط کارشناس (2) : با سلام دوست عزیز باید نمره آیلتس 7 در هر 4 مهارت بگیرید و سابقه کاری اخذ نمایید.
  • ایمان میگه:
    باسلام ۳۶سال سن دارم شغلم کاشی کاریه مدرک تحصیلیم دیپلمه میخواستم بدونم احتمال اینکه بتونم برم استرالیا چقدره؟اصلا شانسی دارم لطفا راهنماییم کنید
    پاسخ توسط کارشناس (2) : با سلام دوست عزیز برای استرالیا فقط برای رشته های مهندسی فنی اقدام میکنیم.
  • رضا ابی زاده میگه:
    با سلام.میخواستم بدونم که بنده خدمتم رو تازه تموم کردم و میخواستم به استرالیا مهاجرت کنم.بنده تخصص انچنانی ندارم ومیخواستم در استرالیا کار و تحصیل کنم.بنده 22 سالمه ودیپلم الکتروتکنیک دارم.ممنون میشم کمک وراهنماییم کنید
    پاسخ توسط کارشناس (2) : با سلام دوست عزیز برای ویزا مهارت شغلی استرالیا باید مدرک دانشگاهی داشته باشید.
  • محمدرضا میگه:
    با عرض سلام و خسته نباشید ...میخواستم بدونم برای کارگری هم میشه اقامت استرالیا رو گرفت یا نه ...یا اینکه میشه رفت واسه ی کار و ویزا رو تمدید کرد اونجا؟ ممنون میشم جواب بدین
    پاسخ توسط کارشناس (2) : با سلامدوست عزیز خیر ویزا مهارت شغلی برای رشته های مهندسی فنی میباشد.
  • سهیل میگه:
    سلام.من مدرک ارشد مهندسی سازه دارم با ۵ سال سابقه کار.چکار کنم.ممنون
    پاسخ توسط کارشناس (2) : با سلام فرم ویزا کار استرالیا در سایت را تکمیل نمایید.
  • محمد انصاری میگه:
    اینجانب دارای 15 سال سابقه اجرای پروژه های مهندسی عمران در ایران میباشم و دنبال مهاجرت کاری جهت کار در کشور استرالیا میباشم لطفا راهنماییم کنید
    پاسخ توسط کارشناس (2) : با سلام دوست عزیز در سایت رزومه کشور استرالیا را تکمیل نمایید تا با شما تماس گرفته شود.
  • کورش میگه:
    من برای شما وهمکارانتان که شرایط را برای هموطنان مهیا میکنید تشکرمیکنم.مرسی
    پاسخ توسط کارشناس (2) : سپاس
  • داوود میگه میگه:
    من 55ساله هستم میخواهم مدت باقی مانده عمرم در کشوری زندگی کنم که آزادگی کامل روحی وروانی.بیانی .جسمانی وغیره داشته باشم وغیره آیاراه قامت وجود داردحتی اردواج . لطفاراهنماییفرمایید4
    پاسخ توسط کارشناس (2) : با سلام دوست عزیز با کارشناسانما تماس بگیرید تا شما را راهنمایی نمایند.
  • داوود میگه میگه:
    من 55ساله هستم میخواهم مدت باقی مانده عمرم در کشوری زندگی کنم که آزادگی کامل روحی وروانی.بیانی .جسمانی وغیره داشته باشم وغیره آیاراه قامت وجود داردحتی اردواج . لطفاراهنماییفرمایید4
    پاسخ توسط کارشناس (2) : با سلام دوست عزیز برای راهنمایی با کارشناسان ما تماس بگیرید.
  • داريوش میگه:
    ميخوام از طريق ازدواج اقامت در استراليا بگيرم
    پاسخ توسط کارشناس (2) : با سلام دوست عزیز آیا شخصی را برای ازدواج دارید؟ اگر نامزد دارید میتوانیم برایتان اقدام کنیم.
  • محبوبه میگه:
    سلام من قصدمهاجرت به استرالیارو دارم ونیازبه مشاورواطلاعات دقیق ازوضع اونجالازم دارم ممنونم
    پاسخ توسط مدیر ارشد : با سلام دوست عزیز لطفا با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید تا اطلاعات کامل را کسب نمایید.
  • نسیم میگه:
    سلام من ۲۵سالمه و همسرم هم۲۵سال رشته ی دامپزشکی و همسرم پروتز دندانی آیا میتونیم سه سال دیگه به منظور مهاجرت اقدام کنیم؟
    پاسخ توسط کارشناسان : با سلام خدمت شما دوست عزیز. امکان اخذ ویزای مهارت شغلی در حال حاضر برای رشته های شما زوج دوست داشتنی وجود ندارد، انشاله تا 3 سال آینده شرایط مهاجرتی استرالیا در خصوص ایران تغییر نماید و برای رشته های شما عزیزان نیز امکان صدور ویزا وجود داشته باشد (تنها برای رشته های فنی- مهندسی امکان اخذ ویزا وجود دارد). شما حداقلی کاری که باید انجام دهید یادگیری زبان انگلیسی می باشد.
  • فرزاد میگه:
    سلام. من ایلتس 6.5 دارم و میخوام برای گرفتن اقامت استرالیا اقدام کنم.نمیدونم شرایط چیه و چجوری باید اقدام کنم.تنها راه مهاجرت به استرالیا تحصیلی هست؟
    پاسخ توسط کارشناسان : با سلام دوست عزیز از راه اخذ ویزا کاری نیز میتوانید اقدام کنید اما این امر مستلزم بررسی رزومه شما از جمله سن، مدرک تحصیلی، سابقه کاری و... برای بررسی بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید و یا با تعیین وقت قبلی به صورت حضوری مراجعه فرمایید.
  • حمید میگه:
    با سلام؛ من می خواستم یک وقت مشاوره تلفنی برای اقامت استرالیا بگیرم. با تشکر
    پاسخ توسط کارشناسان : با سلام دوست عزیز تماس بگیرید کارشناسان موسسه حقوقی رادیو وکالت از ساعت 9 صبح تا 8 شب آماده پاسخ گویی هستند.
  • میلاد عسکری میگه:
    سلام.در مرحله اول تشکر از وب سایت کاملتون من میخواستم برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنم و نمیدونم برای شروع باید چیکار کنم.مدرک زبان رو دارم و فکر کنم از نظر مالی هم شرایطم جوری باشه که بتونم برای استرالیا اقدام کنم. نیاز دارم که یه مشاور حرفه ای در زمینه مهاجرت به استرالیا منو راهنمایی کنه.شماره تماسمو گذاشتم و منتظر تماستون هستم. تشکر
    پاسخ توسط کارشناسان : با سلام.در اولین فرصت کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت

مطالب مرتبط

مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

توضیحاتی در رابطه با مهاجرت به استرالیا

اقامت استرالیا

اقامت استرالیا

توضیحاتی در رابطه با اقامت استرالیا

تحصیل در استرالیا

تحصیل در استرالیا

توضیحاتی در رابطه با تحصیل در استرالیا