اقامت سوئد از طریق ازدواج

اقامت سوئد از طریق ازدواج


جهت مهاجرت به کشور های اروپایی مانند سوئد چندین و چند مسیر وجود دارد. این مسیرها عبارتند از:
خاک و خون؛ ازدواج؛ پناهندگی؛ تولد؛ سرمایه گذاری؛ کار و تحصیل و ...

اقامت سوئد از طریق ازدواج
پس از سخت ‌تر شدن مهاجرت به کشور هایی مانند سوئد از طریق پناهندگی، اکنون روش ‌هایی مانند تحصیل و ازدواج طرفداران خاص خود را پیدا کرده‌ است. مهاجرت از طریق ازدواج کار آسانی نیست و هزینه ‌های زیادی در پی دارد. یعنی به نوعی باید گفت روشی است برای افراد متمول. پس مردانی که سرمایه ‌ی چندانی ندارند نمی‌ توانند خیلی روی این روش حساب باز کنند. شاید اوضاع برای زنان متفاوت باشد؛ چون معمولاً مردان مسئول تأمین هزینه ‌های ازدواج هستند و البته برای کسب اقامت سوئد از طریق ازدواج، این هزینه ‌ها باید تماماً تضمین شده باشند. دولت سوئد برای تضمین تأمین این هزینه ‌ها پیش‌شرط‌ هایی را قرار داده است و اداره ی مهاجرت سوئد با دقت بسیار، گذران صحیح و کامل این مراحل را پیگیری می ‌کند. سوئد و کشور هایی مانند آن که از شاخص‌ های توسعه بسیار بالایی هم برخوردارند، فاقد روند مهاجرپذیری منظم و پذیرفته‌ شده ‌ی کشور هایی مانند کانادا و استرالیا بوده و شاید به همین دلیل است که می‌ توانند با فرصت و دقت بیشتری بر روی فرایند مهاجر پذیری تمرکز کنند. گاهی فرایند مهاجر پذیری در این کشور سال‌ ها به طول می‌انجامد.

فرایند اخذ اقامت سوئد از طریق ازدواج چیست؟


برای شروع فرایند اخذ اقامت سوئد از طریق ازدواج، باید فرم درخواست خود را به سفارتخانه (اگر در خارج از سوئد هستید) یا به اداره ی مهاجرت (اگر در داخل سوئد هستید) ببرید. به انضمام فرم درخواست، مبلغ 1500 کرون (چیزی معادل 600 هزار تومان) به همراه عکس و پاسپورت تحویل می‌ دهید تا روند برای شما آغاز شود. پس از دو الی پنج ماه به مصاحبه حضوری دعوت می‌شوید که دو چیز را باید ثابت کنید : 1. وضعیت مالی خوب 2. قصد جدی برای ازدواج. در مورد اولی، دو شاخص مهم وجود دارد که دولت سوئد حتماً از شما خواهد خواست تا آن‌ها را پیش رویش بگذارید و ثابت کنید که حائز آن‌ها هستید: 1. حقوق (درآمد) و حساب بانکی مطمئن! به این معنا که توانایی و تمکن مالی کافی را برای زندگی در این کشور دارید. 2. یک باب منزل با مساحت متوسط مثلا دارای دو اتاق و آشپزخانه و درصورت داشتن فرزند، اتاق مخصوص برای وی! قانون حداقل درآمد که از قوانین جدید سوئد برای مهاجران است، تقریبا بر همه ی روش‌ های مهاجرتی اعم از ازدواج و ... حاکم است اما این افراد از آن معاف هستند:
1. تبعه های سوئد و کشور های اتحادیه ی اروپا.
2. کسانی که دارای اقامت دائم سوئد هستند و بیش از چهار سال در سوئد ساکن بوده اند.
3. به عنوان پناهنده وارد سوئد شده اند.
4. در صورتی که شما برای فرزند خود درخواست می کنید.
برای اثبات دومی یعنی داشتن قصد جدی برای ازدواج، شما حدود پنج ماه باید با طرف مقابل که قرار است همسر شما باشد، به مصاحبه‌ ی ازدواج در اداره ‌ی مهاجرت سوئد بروید. طی این روند، علاوه بر ارائه‌ ی مشاوره ‌های لازم، این اطمینان باید برای دولت سوئد و اداره‌ی مهاجرت به وجود آید که شما دارای قصد جدی برای ازدواج هستید و رابطه ‌ی شما و طرف سوئدی به ازدواج منجر خواهد شد. حتی پس از طی همه مراحل و پذیرش شما، طی دو سال بعد از ازدواج اگر از همسر سوئدی خود جدا شوید، اجازه اقامت و تابعیتی که از این طریق کسب کرده‌اید باطل خواهد شد و باید از سوئد خارج شوید. البته متارکه بعد از دو سال تأثیری بر اجازه اقامت شما و تابعیتی که از طریق ازدواج به دست آورده‌اید نخواهد گذاشت. این را هم به خاطر داشته باشید که برای کسی اجازه اقامت دائم باید ده سال پس از ازدواج در سوئد اقامت مستمر داشته باشید تا وضعیت شما به عنوان یک تبعه سوئد تثبیت شود و اجازه اقامت دائم را برای همیشه به دست آورید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فرایند اقامت سوئد از طریق ازدواج، با مشاورین ما در هلدینگ حقوقی رادیو وکالت همراه باشید.

اقامت سوئد از طریق ازدواج – مصاحبه

اقامت سوئد از طریق ازدواج
در زمان مصاحبه ی ازدواج در سفارت و یا کنسولگری ، سوالاتی ، از متقاضی ازدواج با سوئدی پرسیده می شود . از جمله اینکه ؛
1. خلاصه ای از زندگی خود از ابتدای تولد، دوران تحصیلی، وضعیت شغلی، سطح درآمد، تحصیلات از دبستان تا دوران دانشگاه و ...
2. در صورتی که سابقاً همسری داشته اید، بایستی حتماً به آن اشاره نمایید.
3. زمان آشنایی با همسرتان و مدارکی جهت اثبات دوران نامزدی و ازدواج و آشنایی تان.
4. اثبات تمکن مالی .
5. اثبات مدرکی جهت نشان دادن محلی منسب جهت اسکان زوجین
6. آیا آشنایی به زبان سوئدی دارید ( بدین معنا تبعه خارجی که قصد ازدواج با یک تبعه سوئدی را دارد ، نشان دهد که آگاهی و آشنایی به زبان سوئدی دارد و می تواند با همسر آینده خود به راحتی تعامل و ارتباط برقرار نماید .
7. اطلاعاتی در خصوص اینکه ، دوران آشنایی متقاضیان تبعه خارجی با تبعه سوئدی ، چگونه می گذرد ؟
8. شغل و میزان درآمدشان
۹. محلی سکونتی که زوجین ، برای زندگی با یکدیگر در نظر گرفته اند ، چگونه فضایی است و شامل چند اتاق می باشد ؟
۱۰. در صورتی که فیلم و عکس و محتوی چت و مکالمات خصوصی متقاضیان ازدواج با یکدیگر موجود باشد ، بایستی ارائه گردد و همچنین اگر در این مدت با یکدیگر سفری رفته باشند و رفت و آمد خانوادگی داشته باشند، مدارک خود را تقدیم نمایند.
پس از اخد ویزای ازدواج، شما حق کار و اقامت در سوئد را به مدت دو سال به دست می ‌آورید. این ویزای معتبر پای شما را به تمام کشور های عضو شنگن باز می‌کند و می‌ توانید به راحتی بین این کشورها رفت و آمد داشته باشید. البته حواستان باشد که اداره ی مهاجرت طی این مدت بر شما نظارت دارد و باید شهروند خوبی باشید! به این معنا که نباید محکومیت کیفری موثر (یعنی جدی) پیدا کنید. طی این مدت اداره مهاجرت حتی بر صورت حساب‌های شما نیز نظارت خواهد کرد! و از خوب و بد روابط بین شما و همسرتان نیز پرس‌ و ‌جو خواهد نمود! همچنین بیش‌تر از یک همسر نمی‌توانید داشته یاشید، هرچند که ازدواج همجنس‌گرایان آزاد است. اداره مهاجرت بر میزان انطباق‌پذیری شما با جامعه‌ی سوئدی را نیز زیر نظر خواهد گرفت. پس باید سعی کنید از همه جهت شهروندی شایسته یا به اصطلاح «آدم اوکی» ای باشید!

اقامت سوئد از طریق ازدواج
آخرین توصیه این‌که در پی ازدواج صوری نباشید! چرا که اگر حتی پس از ده سال و اخذ اقامت دائم کاشف به عمل آید که ازدواج شما صوری بوده و قصد اصلی نه ازدواج بلکه اخذ اقامت و تابعیت سوئد بوده، ویزا و تابعیتتان از شما سلب و از سوئد اخراج خواهید شد البته گزارش‌هایی در این زمینه وجود دارد که نشان می ‌دهد مواردی از این دست وجود داشته و دارند؛ ولیکن اداره ‌ی مهاجرت سوئد از داشتن اطلاع دقیق از چنین مواردی اظهار بی‌ اطلاعی می‌کند. هرچند که اصل وجود این ازدواج ‌های صوری را انکار نکرده و آن را ناخوشایند تلقی می‌ نماید. طبق برخی از گزارش‌های غیر رسمی مواردی وجود داشته‌ است که با پرداخت مبالغی نظیر نیم میلیون تا 700 هزار کرون (بیش از 200 تا 300 میلیون تومان) با طرف سوئدی تبانی کرده ‌اند تا بتوانند ویزای اقامت سوئد را به دست بیاورند. علاوه بر احتمال کلاهبرداری در چنین مواردی، به دلیل خطرات زیاد و غیرقانونی بودن این عمل، ما چنین روشی را به هیچ وجه توصیه نمی‌کنیم. در واقع یکی از اهداف اصلی اداره ی مهاجرت در فرایند مصاحبه ها، احراز واقعی بودن چنین قصدی برای ازدواج است. مدارکی نیز که پیش تر به آن اشاره شد، بعضاً در راستای اثبات حقیقی بودن ازدواج و نه صوری بودن آن کاربرد دارد.
هلدینگ حقوقی رادیو وکالت در خصوص روند اخذ اقامت سوئد از طریق ازدواج و مصاحبه های آن، آمادگی ارائه انواع خدمات حقوقی و مشاوره های حضوری و غیر حضوری به متقاضیان محترم را داراست. در صورت نیاز، با مشاورین ما در دپارتمان مهاجرت همراه باشید.

فرم ارسال نظر
اطلاعات تماس شما منتشر نخواهد شد و تنها برای پاسخگویی به شما دریافت میگردد

نظرات کاربران
محمد رضا
سلام بنده۴۲ سال سن دارم و راننده تریلی تانکر سوخت در شرکت نفت هستم با ۱۵ سال سابقه کار و دیپلم رشته راه و ساختمان دارم دو فرزند دختر دارم و متارکه کردم آیا برای رفتن به سوئد و اقامت میتوان کاری کرد ممنون
پاسخ توسط کارشناس (1)
با سلام خدمت شما. در خصوص کشور سوئد در حال حاضر خدماتی توسط مجموعه ارائه نمی گردد.
Arash
من دیپلم نقشه برداری دارم آیا امکانش هست که برا ادامه تحصیل به سوئد مهاجرت کنم یا ازدواج کنم
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام دوست عزیز در حال حاضر هیچ خدماتی برای کشور سوئد ارائه نمیدهیم.
امیر عباس
سلام من 30سالم هست و در ایران کار اسانسور و کارهای برق رو انجام میدم کارشناس برق هستم آیا میتونم واسه کار به سويد مهاجرت کنم میشه توضیح بدید ممنون میشم
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام بدون مدرک تحصیلی برای اروپا نمیتوانید اقدام نمایید اما میتوانیم عمان را به شما پیشنهاد دهیم.
امیر عباس
سلام من 30سالم هست و در ایران کار اسانسور و کارهای برق رو انجام میدم کارشناس برق هستم آیا میتونم واسه کار به سويد مهاجرت کنم میشه توضیح بدید ممنون میشم
پاسخ توسط کارشناس (2)
سلام برای ویزا کار کشور عملن را پیشنهاد میدهیم.
حسن گرمسیریان
من ی جوان ۲۰ساله ام که جوشکاری ارگون و برق را مهارت دارم.کارت پایان خدمت هم دارم ولی مشکل مالی دارم خیلی پول ندارم.از کشور ایرانم خسته شدم و میخواهم تا اخر عمر برم اونور ودیگه برنگردم.همونجاهم کارکنم و زن بگیرم زندگی کنم.بنظر شما چجور با ازدواج پناهندگی و اقامت بگیرم.اولش چکار کنم
پاسخ توسط کارشناس (2)
سلام دوست عزیز موسسه حقوقی رادیو وکالت یه هیچ عنوان پناهندگی را پیشنهاد نمیکند.
حمید
سلام من حدود چهار سال هست که تو سوئد زندگی میکنم و با درخواست پناهندگی من مخالفت شده و جواب منفی گرفتم برای سومین بار. میخواستم بدونم که میتونم اینجا ازدواج کنم و از طریق ازدواج اقامتم رو بگیرم بدون اینکه به ایران برگردم؟
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام موسسه حقوقی رادیو وکالت هیچ خدماتی در خصوص پناهندگی ارائه نمیدهد.
Sozan
سلام من برای مصاحبه به ایران اومدم خودم کردستان زندگی میکنم نامزدم سوید هستش امروز جواب مصاحبم منفی بود چیکار باید بکنم یه سال و نیم منتظرم ولی بازم قبولم نکردن
پاسخ توسط کارشناس(3)
سلام- موسسه رادیو وکالت در زمینه سوئد خدماتی ارائه نمی کند.
سارا
سلام سارا هستم 35 ساله مجرد میخواستم بدونم شرایط رفتن به خراج از ایران فقط از لحاظ مالی مهمه؟لطفا بامن تماس بگیرید
پاسخ توسط کارشناس(3)
سلام- از طریق ویزای کار و تحصیل هم در صورتی که شرایطش رو داشته باشید می توانید اقدام کنید.
میلاد
سلام من با یه خانم ایرانی مقیم سوئد دوست هستم میخواهیم برای اقامت من از طریق ازدواج اقدام کنیم از کجا باید شروع کنیم؟؟چه کاری باید انجام بدیم؟؟البته گفته باشم خانم ماه قبل ایران بوده و باهم در ایران مسافرت هم رفته بودیم
پاسخ توسط کارشناس (2)
سلام دوست عزیز میتوانید در کشورهای همسایه ازدواج کنید و سپس برای اخذ اقامت اقدام نمایید.
Dayan
باسلام وقت بخیر برای سرمایه گذاری در کشور سوئد حداقل سرمایه ای که نیاز است چقدر است؟ و با ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار‌دلار به چه کشورهای اروپایی میشه مهاجرت کرد و اقامت دائم گرفت؟
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام دوست عزیز شرایط مناسبی دارید با کارشناسان ما برای مشاوره تماس حاصل فرمایید.
Maryam
درود فراوان من ۱/۵ سال هست با آقایی ایرانی در سوئد دوست شدم که بعد از ۱۰ ماه نامزد کردیم و برام دعوتنامه نامزدی فرستاد که سفارت رد کرد و اعتراض کردیم که اون هم رد شد ایرادشان برای این بود که ریشه ای در ایران نداری و ممکن برنگردی اگر ما ازدواج کنیم امکانش هست که دوباره درخواست من رد بشه ؟ و شما برای این کار اقدام میکنید ؟ سپاس
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام دوست عزیز میتوانید در کشورهای همسایه ازدواج کنید و درخواست بدهید.
سحر
سلام ، من شش ماهه با یک آقای ایرانی مقیم سوئد آشنا شدم ، ایشون سی ساله سوئد هستند ،منم مطلقه هستم و مشگلی برای رفتن ندارم ، ما قصد ازدواج داریم ولی راهش رو نمیدونیم البته خودش قراره از همونجا پرس و جو و پیگیری کنه ،اما خواستم بدونم شمت اطلاعات یا راه حلی دارید ؟ برای سریعتر انجام شدن کار
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام دوست عزیز باید یا از طریق ویزا نامزدی از سوءد برای شما دعوت نامه ارسال کنند یا باید از طریق عقد در ایران یا کشورهای همسایه اقدام نمایید برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
Lidanasseri
من نرس هستم میخوام مهاجرت کنم لطفا راهنمایی کنید من رو
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام دوست عزیز برای رشته های پزشکی و پیراپزشکی خدماتی ارائه نمیدهیم.
مصطفی حاجی قاسمی
با سلام برای اقامت ازطریق ازدواج چه شرایطی بایستی داشته باشیم با تشکر
پاسخ توسط کارشناس (2)
سلام دوست عزیز در حال حاضر برای کشور سوئد خدماتی ارائه نمیدهیم.
رضا هستم
سلام من میخواهم از ایران مهاجرت کنم.برای اقامت از طریق ازدواج میتونم اقامت کدوم کشور اروپایی رو بگیرم ممنون.
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام دوست عزیز با کارشناسان ما تماس بگیرید تا با بررسی شرایط شما بهترین گزینه برای مهاجرت را به شما پیشنهاد دهیم.
علیرضا تابش
با سلام و خسته نباشید من متاهل هستم و دارای یک فرزند و مجموع دارائی من ۵۰۰ میلیون تومان است چجوری میتوانم بهمراه خانواده ام در سوئد اقامت بگیریم و انجا زندگی کنیم امکانش وجود دارد یا خیر ممنون از شما
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام دوست عزیز با این هزینه اخذ اقامت سوئد بعید میباشد.
Nasim
سلام.شرایط پناهندگی در سوئد رو بفرمایید و هزینه هاش؟؟؟.من پدیکوریستم و مدرک دارم و انگلیسی بلدم ایا پناهندگی بهتره یا ویزا کاری؟؟؟
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام موسسه حقوقی رادیو هیچ خدماتی در خصوص پناهندگی ارائه نمیدهد.
شهناز
سلام ممنون كه وقت ميزارين ميخواستم بدونم واسه من كه يه خانوم مطلقه هستم چجوري ميشه يه كيس ازدواج پيدا كرد واسه اقامت سوئد
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام در این خصوص خدماتی ارائه نمیدهیم میتوانیمبرای اوکراین و اسپانیا از سایر روش ها شما را راهنمایی نماییم.
شهناز
سلام ممنون كه وقت ميزارين ميخواستم بدونم واسه من كه يه خانوم مطلقه هستم چجوري ميشه يه كيس ازدواج پيدا كرد واسه اقامت سوئد
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام موسسه حقوقی رادیو وکالت چنین خدماتی ارائه نمیدهد.
مهرناز
سلام وقت بخیر. دو نفر هستیم که لاو کامن پارتنر هستیم در ایران. ما به چه صورت میتونیم مهاجرت با هم داشته باشیم؟ یکی مون اقامت بگیره و اسپانسر دیگری بشه؟ و اینکه چطوری میشه اثبات کرد که لاو کامن پارتنر هستیم؟
پاسخ توسط کارشناس(3)
سلام- باید مدارک هریک از شما بررسی شود و در صورت تایید اقدام کنیم.لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر و ارائه مدارک با کارشناسان ما در تماس باشید.
hoda
من تمایل به آشنایی برای ازدواج دارم وبعدازازدواج هم حاضرم برای زندگی همراه همسرم ازایران برم شما میتونیدبرای من کیس مناسبی پیدا کنید ؟ hoda irani 0098 09011789500
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام دوست عزیز چنین امکانی برای موسسه ما وجود ندارد اما اگر شخصی را برای ازدواج دارید وکلای ما ازدواج و شرایط اقامت قانونی شما را انجام میدهند.
رسول
سلام ازدواج دائم بخایم داشته باشیم خوب تا شرایطه کاریو مسکن درست بشه ما چحوری ثابت کنیم همدیگرو میخایم تا ازاتحادیه شنگن نندازنمون بیرون؟؟؟
پاسخ توسط کارشناس (2)
با سلام دوست عزیز شما سوالتون رو مبهم مطرح کردید اما اگر منظورتو این که شخصی رو دارید که در ازوپا اما در حال حاضر شرایط ازدواج رو ندارید شما باید از روش های دیگه ویزا اون کشور رو بگیرید مثل تحصلی، کاری، تمکن ، سرمایه گذاری و....
Hassan Akbari
سلام خسته نباشید من خودم ساکن سوئد هستم و میخواستم ببینم شما کیسی سراغ دارین که من بتونم از طریق ازدواج دعوتشون کنم البته با همکاری موسسه ی شما من ۶ ساله ساکن سوئد هستم
پاسخ توسط کارشناس(3)
سلام- خیر برای سوئد اقدام نمی کنیم
D.j
سلام وقت بخیر من نیاز به مشاوره داشتم ، ساکن ترکیه هستم و امکان تماس تلفنی ندارم ، چطور میتونم ازتون راهنمایی بگیرم ؟؟
پاسخ توسط کارشناس(3)
سلام- از طریق شماره 09017365852 در تلگرام با ما در تماس باشید.ممنون
Reza mohammadi
با سلام من قصد دارم برم سوئد با ویزای شینگن اما نمیخواهم برگردم و میخواهم آنجا با یک خانم سوئدی ازدواج کنم و توضیح اینکه نه زبان سوئدی بلدم و نه پول دا رم اما تحت هر شرایطی قصد بازگشت به ایران را ندا رم لطفا" من را راهنمایی فرمائید
پاسخ توسط کارشناس(3)
سلام- موسسه ما در خصوص کشور سوئد خدماتی ارائه نمی کند.
ساناز
سلام میخواستم بیپرسم من اگه بخوام شوهرم از ایران بیارم کار ندارم درس میخوانم میشه اینجا قبول شد
پاسخ توسط کارشناس(3)
سلام- اگر شما اقامت دائم یا تابعیت سوئد را داشته باشید می توانید درخواست الحاق همسر را به سفارت سوئد بدهید و در صورت تایید اقدام به مهاجرت می کنید.
ملیحه
سلام عرض ادب و وقت بخیر عذرخواهم یک سوال داشتم بنده 24 ماه پیش درخواست اقامتم در اداره مهاجرت سوئد ثبت شد دو روز پیش جواب قطعی که منفی بود اعلام شد کِیس بنده ازدواج (سامبو) بود همسرم سالهاست مقیم سوئد و مشکل خاصی هم نداره با این اوضاع به نظرتون اعتراض به جواب می تونه اثر بخش باشه؟ واقعن شوک زده شدم طی این مدت چند سفر داشتم با همسرم مدارک رو همه رو ارسال کردم نمی دونم اعتراض چقدر مثمر ثمر ظاهرن 3 هفته بیشتر وقت نداریم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
پاسخ توسط کارشناسان
با سلام خدمت شما دوست عزیز. امکان ارائه مشاوره بصورت کلی برای شما وجود ندارد، می توانید تماس حاصل نمایید تا شما را در این خصوص راهنمایی نماییم. باتشکر
Narmin
سلام من،من دو ساله كه با آقاي سوئدي ازدواج كردم ،همه مدارك كامل تحويل اداره مهاجرت داديم ،طَي اين دوسال أصلا جواب قطعي نمدين كه كي ويزا ميدن بهم ،ميشه راهنمايي كنين كه چكار كنيم زورتر جوابمون رو بدن
پاسخ توسط کارشناسان
با سلام دوست عزیز باید منتظر پاسخگویی از سفارت بمانید راه دیگری ندارید.
نسیم
سلام من نسیم هستم 20 ساله از تهران.... با اقایی که تابعیت سوئد است ازدواج کردم و کارامون انجام شده و 2 ماه دیگه تقریبا ویزام میاد ازدواجمون صوری نبوده ولی این اقا اصلا اخلاق و رفتار نرمالی نداره و میدونم که دست به زن و اعتیاد به مواد داره ولی 25 ساله که ساکن سوئده اگ پس از 2 سال و دریافت اقامت دائم از ایشون جدا بشم ایشون میتونن منو برگردونن ایران و یا ازم شکایت کنه که میخوام ازش جدا شم و بهونه ها ی الکی از جمله فقط قصده من از ازدئاج با ایشون فقط اقامت سوئد بوده بیاره برای اخراج من از سوئد؟اخه بارها تهدیدم کرده ک اگ ازم جدا شی بعد از 10 سال هم که باشه برت میگردونم ایران و اذیتت میکنم....خواهش میکنم جوابمو بدید ممنون میشم
پاسخ توسط کارشناسان
با سلام خدمت شما نسیم عزیز. امکان اخذ اقامت سوئد از طریق ازدواج امکان پذیر می باشد. با توجه به توضیحاتی که ذکر کرده اید باید امکان ارتباط شما با وکلای مجموعه را فراهم نماییم تا تمامی موارد را در جلسه مشاوره (حضوری یا تلفنی) از نظر حقوقی جویا شوید. در این خصوص می توانید با ما در تماس باشید تا همکاران شما را راهنمایی نمایند. با تشکر
Mina
سلام من دوساله كه درخواست اقامت سوئد دادم از طريق ازدواج ،ولي هنوز جوابي ندادن ،چقد طول ميكشه تا جواب بدن؟
پاسخ توسط کارشناس(3)
سلام- شما باید از طریق سفارت پیگیری کنید
بهزاد
باسلام من با خانمی ازدواج کردم که اقامت کشور سوئد هستن من برای اجازه اقامت اقدام کردم پس از مراحلی به شغل کاری خانمم که سوئد زندگی میکنن را رد کردن فقط به شغل خانمم از نظر مسکن و همه چی را قبول کردن اگه میشه منو راهنمایی کنین باتشکر
پاسخ توسط کارشناسان
با سلام خدمت شما دوست عزیز. شرایط شما باید طی تدارک جلسه حضوری در صورت امکان بررسی شود، یا اگر امکان مشاوره حضوری برای شما دوست گرامی مقدور نمی باشد می توانید با ما در تماس باشید تا کارشناسان در این خصوص راهنمایی های لازم را انجام دهند
مریم
با سلام وقت بخیر من یه خانم 30 ساله هستم وقصد دارم با یه اقای 45 ساله ی ایرانی که شهروند سوءد هستن ازدواج کنم ولی نگرانم که این آقا منو اونجا رها کنه به نظر شما اگه عقد توی ایران صورت بگیره ومهریه تعیین بشه این اقا در کشور سوءد ملزم به پرداخت مهریه هست یا نه؟
پاسخ توسط کارشناسان
با سلام دوست عزیز در این صورت باید وکیل بگیرید و اموال ایشان در سوئد یا ایران توقیف شود البته به این سادگی که بیان میشود نیست.
فاطمه سلطانی
باسلام و خسته نباشید من از افغانستان هستم قبولی شماره اول و دائمی سیاسی سوئد رو دارم من شوهرم رو از هندوستان دعوت کنم ایشان هم افغان هستند آیا من هم برای دعوت همسرم باید کار داشته باشم یعنی کار دائمی داشته باشم که مالیات بدم متشکر میشم پاسخ بدهید
پاسخ توسط کارشناسان
با سلام دوست عزیز سوال شما در حیطه پاسخگویی مشاوران ما نیست.
آيسان
سلام روز بخير من و نامزدم ماه ديگه عقد ميكنيم و اقدام ميكنم براي ويزا. ميخواستم بدونم تو مدتي كه طول ميكشه تا ويزا بدن، من چند باري ميتونم برم همسرمو ببينم؟
پاسخ توسط کارشناسان
با سلام و عرض ادب متاسفانه سوال خود را ناقص مطرح کردید . لطفا بدوا اطلاعات کامل تری از شرایط خود و حداقل نام کشوری که قصد مهاجرت داردی را اعلام کنید .
اشکان نورمحمدی
با عرض سلام و خسته نباشید من ایران زندگی میکنم و همسرم در سوئد هستن بعد مدتی آشنایی الان چند ماه میشه با هم ازدواج کردیم و از طریق میگراشونسورکت هم خودم هم همسرم در خواست کردیم تمام مراحل هم از طریق میگراشونسورکت خانمم انجام داده و کنترل نمر هم گرفته مدارک و همه چیز هم هست و الان دوماه هست که منتظر مصاحبه سفارت هستیم . خواستم بدونم جایی هست ما رو راهنمایی بیشتر بکنن و بدونم کی دقیقا وقت مصاحبه میدن و در مصاحبه چ سوالاتی میپرسن و ببینم مدارکم ناقص نباشه با تشکر
پاسخ توسط کارشناسان
با سلام و عرض ادب هلدینگ حقوقی رادیو وکالت متاسفانه در این خصوص نمی تواند راهنمایی های مناسبی به شما ارائه بدهد . با سپاس از اعتماد شما