اخذ اقامت استرالیا از طریق کار


اقامت استرالیا از طریق کار یکی از راه های اخذ اقامت استرالیا و به نوعی مرسوم ترین نوع اخذ اقامت می باشد.
هر ساله از کشورهای مختلف جهان برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص اقدام می شود.
اقامت استرالیا از طریق کار برای متقاضیانی که شرایط سرمایه گذاری و راه های دیگر را ندارند پیشنهاد می گردد، مازاد بر اینکه می توانند به راحتی با درآمدهای مکفی در استرالیا با داشتن بالاترین استانداردهای  فصل جدیدی از زندگی خود را آغاز نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اخذ اقامت استرالیا از طریق کار میتوانید با کارشناسان ما در موسسه حقوقی رادیو وکالت در تماس باشید.
برای اخذ اقامت استرالیا از طریق کار، سیستم امتیاز بندی ملاک می باشد که حداقل امتیاز مورد نیاز برای دریافت این نوع ویزاها ، امتیاز 60 می باشد.
کشور استرالیا همواره با اثبات توان و ظرفیت بالای اقتصادی و کسب و کار توانسته است بستر مناسبی را برای متخصصین فراهم آورد.
 اقامت استرالیا از طریق کار

 

انواع ویزاهای استرالیا از طریق کار به سه زیرگروه 189، 190 و 489 تقسیم بندی می شود.


از مرسوم ترین و محبوب ترین نوع اقامت استرالیا از طریق ویزای کار، ویزای 189 می باشد.
چرا که آزادانه به شما اجازه می دهد در تمامی ایالت ها هم مشغول به کار شوید و هم اینکه در هر ایالت زندگی کنید.
این نوع ویزا احتیاج دارد که شما بالاترین امتیاز را دریافت کنید. ویزای 189 راه را برای دریافت اقامت دائم استرالیا و بعد از آن دریافت شهروندی هموار می کند.


ویزای 189 اقامت استرالیا از طریق کار:


برای دریافت این نوع ویزا باید شغل مورد نظر خود را از طریق لیست مشاغل مورد نیاز دولت استرالیا پیدا کنید و بعد از آن با توجه به نیاز شغلی مورد نظر کشور استرالیا اقدام به دریافت اقامت کنید.



ویزای 190 اقامت استرالیا از طریق کار:


تنها تفاوت این ویزا با ویزای 189 بدین شکل می باشد که شخص تنها اجازه دارد در ایالت های بخصوصی مشغول به کار شود، مانند ویزای 189 اجازه کار در همه ایالت ها را بصورت آزادانه ندارد.



ویزای 489 اقامت استرالیا از طریق کار:


این نوع ویزا شرایط را به نسبت برای متقاضی محدودتر کرده است، یعنی شخص می تواند تنها ایالتی را انتخاب کند که از قبل مشخص شده باشد.



پروسه کاری که باید برای این مورد در نظر گرفت و مراحل کاری دریافت اقامت استرالیا از طریق کار به شکل زیر است:

 

در هر کدام از نوع ویزاها امتیاز لازم 60 امتیاز می باشد.
1-ارزیابی مدارک ابتدایی برای دریافت assessment (بین1 تا 4 ماه)
2-تکمیل مراحل EOI (Expression of interest)
3-دریافت ویزای اقامت استرالیا از طریق کار و گرفتن دعوتنامه (3 ماه)

 

بعد از دریافت Assessment  متقاضی 2 سال فرصت دارد تا مدرک زبان خود را ارائه دهد.


نکته قابل تامل بدین شکل است که می توان با توجه به کم داشتن امتیاز از امتیاز همسر خود نیز استفاده کرد.

یکی از امتیازاتی که کشور استرالیا دارا می باشد، استاندارد پرداخت حقوق مناسب یعنی net salary یا حداقل درآمد متوسط بالای این کشور می باشد.