مهاجرت تحصیلی به استرالیا

 


مهاجرت تحصیلی به استرالیا چگونه است؟
شرایط اخذ ویزای تحصیلی استرالیا چیست؟
زبان تحصیلی در کشور استرالیا چه زبانی می باشد؟
همواره در خصوص مهاجرت تحصیلی به استرالیا یکی از نکاتی که مورد توجه متقاضیان قرار گرفته است داشتن حداقل شرط مدرک زبان می باشد. کشور استرالیا جزء کشورهای انگلیسی زبان می باشد که همین موضوع اشتیاق سیر کثیری از دانشجویان را برانگیخته است.
برای هر یک از روش های تحصیلی به استرالیا، انواع ویزاهایی مشخص شده است.
از سال 2016 قوانین جدیدی در خصوص صدور انواع ویزاها مشخص شد، بطوری که برای همه دانشجویان بین المللی در همه مقاطع تحصیلی ویزای زیرگروه 500 تعریف شده است.
همچنین برای سرپرست محصلان و دانشجویان که سنشان زیر 18 سال می باشد نیز در صورت امکان ویزایی صادر می شود که به ویزای زیرگروه 590 معروف می باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط مهاجرت تحصیلی به استرالیا می توانید با کارشناسان ما در موسسه حقوقی رادیو کالت تماس حاصل نمایید.

یکی از مواردی که بخصوص برای دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند همواره مورد توجه قرار گرفته است، بحث هزینه های تحصیل و زندگی در کشور مقصد می باشد، به همین منظور بصورت کلی شرایط و هزینه های زندگی تحصیلی در کشور استرالیا را در هر بخش مشخص نموده ایم.

مهاجرت تحصیلی به استرالیا


هزینه تحصیل در خصوص مهاجرت تحصیلی به استرالیا:


-مقطع دبیرستان: به طور متوسط 6 هزار دلار در سال تحصیلی
-مقطع لیسانس: به طور متوسط 15 هزار دلار در سال تحصیلی
-مقطع فوق لیسانس: به طور متوسط 18 هزار دلار در سال تحصیلی
-مقطع دکتری: به طور متوسط 20 هزار دلار در سال تحصیلی

 

هزینه زندگی از طریق مهاجرت تحصیلی به استرالیا به طور کل به شکل زیر است:


- خوابگاه یا هاستل: 80 تا 100 دلار در هفته
- اجاره خانه (به طور مشترک در صورت هم خانه داشتن): 100 تا 200 دلار در هفته
- خوابگاه دانشجویی: 100 تا 200 دلار در هفته
- اقامت و زندگی با خانواده های استرالیایی: 120 تا 250 دلار در هفته
- اجاره آپارتمان: 200 تا 400 دلار در هفته


بطور کل طبق تخمین و برآوره به عمل آمده در مورد مهاجرت تحصیلی به استرالیا هزینه های زندگی دانشجویی برای متقاضی و همراهانش به صورت زیر می باشد:


- هزینه های تحصیلی و زندگی دانشجویی: 18610 دلار در سال
- هزینه های زندگی همسر دانشجو: 6512 دلار در سال
- هزینه های زندگی فرزند دانشجو: 3720 دلار در سال

 

در نهایت می توان به مزایای تحصیل در استرالیا پرداخت:


- قرارداشتن رنک بالای دانشگاه های استرالیا بین 100 دانشگاه برتر دنیا(تعداد 7 دانشگاه رتبه زیر 100 را از آن خود کرده اند)
- به دانشجوی اجازه کار به مدت 20 ساعت در هفته داده می شود. نکته قابل تامل اینکه همسر دانشجو نیز اجازه کار آن هم به صورت تمام وقت را دارد.
-دانشجو بعد از تحصیل به مدت یک و نیم سال فرصت دارد که در استرالیا مشغول به کار شود و قرارداد کاری منعقد نماید تا مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل را به اقامت کاری و بعد از آن دائم و در نهایت به دریافت کارت شهروندی تبدیل نماید.