مهاجرت به کشور استرالیا از طریق تخصص


چگونه می توان پروسه مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص را در پیش گرفت.
آیا امکان اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق تخصص وجود دارد؟
کشور استرالیا جزء کشورهای همسود و انگلیسی زبان شناخته می شود که با رعایت بالاترین استانداردهای کیفی و زندگی، سعی در جذب متخصصین نموده است و با فراهم آوردن فضای رقابتی همواره در نظر داشته متقاضیانی که مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص را در پیش گرفته اند، بهترین آن ها در این حیث انتخاب شوند.


کشور استرالیا از چه سیستمی در این خصوص استفاده می نماید تا همواره شاخص بهترین متخصصان در نظر گرفته شود؟
می توانید با کارشناسان مجرب ما در موسسه حقوقی رادیو وکالت در تماس باشید تا رزومه تحصیلی و تخصصی شما بررسی شود و بتوان شرایطی در خصوص پروسه کاری شما عزیزان را در نظر گرفت، برای کسب اطلاعات دقیق تر با کارشناسان ما در تماس باشید.
مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص نیز از سیستم امتیاز بندی کشور استرالیا تبعیت دارد، یعنی متقاضی برای اینکه بتواند مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص را در پیش گیرد باید حداقل امتیاز لازم جهت این منظور را کسب نماید.

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص
برای هر یک از تخصص های شغلی و مهارتی، ویزاهای بخصوصی در نظر گرفته شده است.
ویزای زیرگروه 189،
ویزای زیرگروه 190
ویزای زیرگروه 489

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص همواره از گزینه های مناسب و منطقی برای اقامت در استرالیا بوده است.
متقاضی با ارائه رزومه کاری و تحصیلی مناسب می تواند حداقل امتیاز های لازم را در این خصوص اخذ نماید.
برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص باید حداقل 60 امتیاز را متقاضی داشته باشد تا بتواند از سازمان های مربوطه assessment را دریافت کند و سپس ویزای مختص رشته شغلی فرد نیز از سمت سفارت صادر شود.

نحوه امتیاز بندی در خصوص مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص به شکل زیر می باشد:


شرایط سنی مربوط به مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص:
18 تا 24 سال: 25 امتیاز
25 تا 32 سال: 30 امتیاز
33 تا 39 سال: 25 امتیاز
40 تا 44 سال: 15 امتیاز
45 تا 49 سال: صفر امتیاز

 

ارائه مدرک زبان انگلیسی مربوط به مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص:


نمره آیلتس 6 و معادل آن در هر 4 مهارت: صفر امتیاز
نمره آیلتس 7 و معادل آن در هر 4 مهارت: 10 امتیاز
نمره آیلتس 8 و معادل آن در هر 4 مهارت: 20 امتیاز


سابقه کاری در کشور استرالیا مربوط به مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص:


داشتن سابقه کاری یک سال کار مرتبط با مدرک تحصیلی در 2 سال گذشته: 5 امتیاز
داشتن سابقه کاری 3 تا 5 سال کار مرتبط با مدرک تحصیلی در سال های گذشته: 10 امتیاز
داشتن سابقه کاری 7 سال کار مرتبط در سال های گذشته: 15 امتیاز
داشتن سابقه کاری 8 سال کار مرتبط در سال های گذشته: 20 امتیاز



سابقه کاری در خارج از کشور استرالیا مربوط به مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص:


داشتن سابقه کاری 3 سال کار مرتبط در 5 سال گذشته: 5 امتیاز
داشتن سابقه کاری 5 سال کار مرتبط در 7 سال گذشته: 10 امتیاز
داشتن سابقه کاری 8 سال کار مرتبط در 10 سال گذشته: 15 امتیاز


مدارک تحصیلی مربوط به مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص:


مدارک تحصیلی معادل فوق دیپلم کشور استرالیا: 10 امتیاز
مدارک تحصیلی معادل لیسانس یا فوق لیسانس کشور استرالیا: 15 امتیاز
مدارک تحصیلی معادل دکتری کشور استرالیا: 20 امتیاز