مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل


شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل چیست؟
چگونه می توان از طریق تحصیل اقامت استرالیا را دریافت نمود.
آیا امکان اخذ اقامت دائم و اشتغال نیز بعد از تحصیل برای دانشجو مقدور می باشد؟
مزایای مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل چه می باشد؟
جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل و چگونگی اخذ ویزای تحصیلی می توانید با کارشناسان ما در موسسه حقوقی رادیو وکالت در تماس باشید.


کشور استرالیا، جز کشورهای همسود و انگلیسی زبان به حساب می آید که همواره مورد توجه متقاضیان در سراسر جهان بوده است. متقاضیانی که قصد اقدام مهاجرت به کشوری با استانداردهای بالای زندگی را دارند، کشوری که بتواند حداقل امنیت شغلی را برایشان به ارمغان آورد.
همواره مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل مورد توجه سیر کثیری از دانشجویان سراسر جهان بوده است، قرار داشتن رتبه بالای دانشگاه های استرالیا بین برترین دانشگاه های جهان گواه این موضوع است.

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل
یکی از شروط اصلی دانشگاه های استرالیا که دانشجویان باید این موضوع را رعایت کنند، ارائه مدرک زبان انگلیسی معتبر می باشد که متقاضیان بسته به مقطع اقدامی خود می توانند جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های استرالیا اقدام کنند.


تعداد 7 دانشگاه استرالیا طبق آخرین آمار در بین 100 دانشگاه برتر جهان قرار گرفته است:


The Australian National University: قرار گرفتن در رتبه 20 در بین دانشگاه های برتر جهان
The University of Melbourne: قرار گرفتن در رتبه 41 در بین دانشگاه های برتر جهان
The University of New South Wales: قرار گرفتن در رتبه 45 در بین دانشگاه های برتر جهان
The University of Queensland: قرار گرفتن در رتبه 47 در بین دانشگاه های برتر جهان
The University of Sydney: قرار گرفتن در رتبه 50 در بین دانشگاه های برتر جهان
Monash University: قرار گرفتن در رتبه 60 در بین دانشگاه های برتر جهان
The University of Western Australia: قرار گرفتن در رتبه 93 در بین دانشگاه های برتر جهان

همانطور که اطلاع دارید جهت مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل، متقاضی باید بتواند در نهایت از طریق سفارت استرالیا ویزای تحصیلی خود را دریافت نماید تا بدین صورت اجازه ورود به کشور استرالیا را داشته باشد.


مدارک لازم جهت مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل در دانشگاه های استرالیا:


-کپی مدارک هویتی
-ترجمه آخرین مدارک تحصیلی
-ارائه مدرک زبان انگلیسی
-همراه داشتن statement of purpose
-ارائه سابقه کاری (در صورت به همراه داشتن)

 

پروسه زمانی جهت مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل:


در خصوص پروسه زمانی جهت اخذ پذیرش برای مقطع دبیرستان بین 3 تا 4 ماه بطور متوسط زمان بر می باشد و در مورد ویزای تحصیلی برای دانشجویان نیز معمولا بین 8 تا 12 هفته پروسه به طول خواهد انجامید.

نکته قابل تامل بدین صورت است که متاسفانه یکی از شرایط و موارد روند ارزشیابی ویزاهای مختلف تحصیلی، بستگی به نوع ویزا و ملیت متقاضی نیز دارد. 3 سطح در این خصوص لحاظ شده است: سطح 1 آسان ترین، سطح 2 متوسط و سطح 3 سخت ترین حالت می باشد. که در حال حاضر متقاضیانی که با ملیت ایرانی اقدام می کنند در سطح 3 قرار گرفته اند.