شرایط جدید مهاجرت به استرالیا

 شرایط جدید مهاجرت به استرالیا چیست؟
آیا قوانین مهاجرت به استرالیا در سال 2018 دستخوش تغییرات شده است؟
با ما همراه باشید و از کارشناسان مجرب ما شرایط جدید مهاجرت به استرالیا را جویا شوید.
موسسه حقوقی رادیو وکالت در حال حاضر با تنها وکیل رسمی مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا قراردادهای شما را منعقد می کند.

هر ساله شرایط جدید و ویژه ای برای مهاجرت به استرالیا از طرف دولت و اداره مهاجرت استرالیا در نظر گرفته می شود.
از آنجایی که کشور استرالیا از سیستم امتیازبندی استفاده می کند، پس باید شرایط ویژه و بخصوص امتیاز بندی را هر ساله در نظر گرفت، که در انتهای این مقاله شرایط امتیاز بندی از طریق ویزای کار را شرح داده ایم.
یکی از سریع ترین روش ها برای اخذ اقامت استرالیا با توجه به شرایط جدید مهاجرت به استرالیا، البته برای افراد واجد شرایط روش سرمایه گذاری می باشد.

شماره تماس جهت اخذ مشاوره رایگان:

021-88705123

فرم درخواست ارزیابی ویزای مهارت شغلی استرالیا

شما میتوانید از طریق فرم زیر مشخصات خود جهت اخذ ویزای کاری استرالیا را برای ما ارسال نمایید.کارشناسان ما پس از انجام بررسی های لازم با شما تماس خواهند گرفت.

 

برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری ویزاهای مختلفی تعریف شده است.


ویزای سرمایه گذاری زیرگروه 188- اقامت موقت 4 ساله
ویزای سرمایه گذاری زیرگروه 888- مرحله دوم اقامت موقت 4 ساله
ویزای سرمایه گذاری زیرگروه 132- اقامت دائم سرمایه گذاری

یکی دیگر از راه های اخذ اقامت استرالیا از طریق ویزای مهارت شغلی و تخصصی می باشد.
متقاضی باید حداقل امتیاز 60 را اخذ نماید.

شرایط جدید مهاجرت به استرالیا در خصوص اخذ ویزای مهارت شغلی نیز بدین شکل است که هر ساله از سمت دولت استرالیا لیست مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا ارائه می شود.
متقاضی با در نظر گرفتن شرایط و رزومه خود می تواند برای کشور استرالیا اقدام نماید، لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا هر ساله آپدیت می شود.
برای ویزای تخصصی و مهارت شغلی نیز زیرگروه های مختلفی مشخص شده است:
ویزای زیرگروه 189: اقامت دائم کشور استرالیا می باشد که متقاضی این اجازه و فرصت را دارد که در هر ایالت در کشور استرالیا مشغول به کار و زندگی شود.
ویزای زیرگروه 190: بصورت اقامت موقت می باشد اما متقاضی این اجازه را دارد که در ایالت های بخصوصی مشغول به کار و زندگی شود.
ویزای زیرگروه 489: این نوع ویزا به صورت موقت می باشد و به متقاضی تنها اجازه کار و زندگی در ایالت های مشخص شده را می دهد، یعنی متقاضی اجازه کار و زندگی در هر ایالتی را ندارد و تنها می تواند در ایالت های بخصوصی مشغول به زندگی و کار شود.

بطور خلاصه و کلی نحوه امتیازبندی در مورد شرایط جدید مهاجرت به استرالیا در خصوص ویزای مهارت شغلی بصورت زیر می باشد:

شرایط جدید مهاجرت به استرالیا



شرایط سنی مربوط به مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص در شرایط جدید مهاجرت به استرالیا:


18 تا 24 سال: 25 امتیاز
25 تا 32 سال: 30 امتیاز
33 تا 39 سال: 25 امتیاز
40 تا 44 سال: 15 امتیاز
45 تا 49 سال: صفر امتیاز

ارائه مدرک زبان انگلیسی مربوط به مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص در شرایط جدید مهاجرت به استرالیا:


نمره آیلتس 6 و معادل آن در هر 4 مهارت: صفر امتیاز
نمره آیلتس 7 و معادل آن در هر 4 مهارت: 10 امتیاز
نمره آیلتس 8 و معادل آن در هر 4 مهارت: 20 امتیاز



سابقه کاری در کشور استرالیا مربوط به مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص در شرایط جدید مهاجرت به استرالیا:


داشتن سابقه کاری یک سال کار مرتبط با مدرک تحصیلی در 2 سال گذشته: 5 امتیاز
داشتن سابقه کاری 3 تا 5 سال کار مرتبط با مدرک تحصیلی در سال های گذشته: 10 امتیاز
داشتن سابقه کاری 7 سال کار مرتبط در سال های گذشته: 15 امتیاز
داشتن سابقه کاری 8 سال کار مرتبط در سال های گذشته: 20 امتیاز



سابقه کاری در خارج از کشور استرالیا مربوط به مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص در شرایط جدید مهاجرت به استرالیا:


داشتن سابقه کاری 3 سال کار مرتبط در 5 سال گذشته: 5 امتیاز
داشتن سابقه کاری 5 سال کار مرتبط در 7 سال گذشته: 10 امتیاز
داشتن سابقه کاری 8 سال کار مرتبط در 10 سال گذشته: 15 امتیاز


مدارک تحصیلی مربوط به مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص در شرایط جدید مهاجرت به استرالیا:


مدارک تحصیلی معادل فوق دیپلم کشور استرالیا: 10 امتیاز
مدارک تحصیلی معادل لیسانس یا فوق لیسانس کشور استرالیا: 15 امتیاز
مدارک تحصیلی معادل دکتری کشور استرالیا: 20 امتیاز