شرایط اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک

در این دوران رکود اقتصادی اروپا و برای نجات از این بحران اقتصادی کشورهای اروپایی از جمله اسپانیا تصمیم به ارائه تسهیلات  به متقاضیان اخذ اقامت به اسپانیا نموده اند.برای اخذ اقامت کشور اسپانیا طرق محتلفی وجود دارد مانند پذیرش تحصیلی،خرید ملک، سرمایه گذاری، تمکن مالی و.... در این میان اخذ اقامت اسپانیا و بهره مند شدن از مزایای زندگی در اسپانیا مانند یک شهروند اسپانیایی،از جمله مهم ترین مزایا به شمار می رود.به همین دلیل دولت اسپانیا شرایطی را مهیا کرده است تا متقاضیانی که سرمایه لازم و درآمد کافی جهت زندگی در کشور اسپانیا را دارا هستند به آسانی بتوانند اقامت این کشور را اخذ نمایند. از جمله راه های اخذ اقامت کشور اسپانیا خرید ملک است که ما در این مقاله شرایط اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک را به شما توضیح خواهیم داد.همچنین شما عزیزان برای کسب اطلاعات بیشتر برای اخذ اقامت اسپانیا و آگاهی بیشتر از شرایط اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک و یا روش های دیگر می توانبد با موسسه حقوقی رادیو وکالت تماس حاصل فرمایید.کارشناسان ما آماده پاسخ گویی و مشاوره به شما عزیزان می باشند.

شرایط اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک

 

اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک

مهاجرت از روش سرمایه گذاری با خرید ملک معادل 500 هزار یورو با عنوان ویزا طلائی

در این روش فرد متقاضی باید بدون نیاز وام بانکی در بخش خرید ملک سرمایه گذاری کند،این سرمایه گذاری می تواند در عنوان خرید یک یا چند ملک باشد که باید قیمت ملک های خریداری شده به 500 هزار یورو برسد.از جمله مزایای این نوع اقامت سرعت بالا برای اخذ اقامت و عدم حضور 185روزه در اسپانیا است،با اخذ اقامت اسپانیا فرد متقاضی می تواند به تمام کشورهای حوزه شینگن سفر کند.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری با خرید ملک با متراژ کافی به ازای تعداد اعضای خانواده

در این روش که مشهور تر است از جمله شرایط اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک،شخص متقاضی باید متناسب با اعضای خانواده خود ملک خریداری کند،در این روش به جای قیمت ملک ،متراژ ملک بسیار مهم و مد نظر است.متقاضی در این روش می تواند از وام بانکی استفاده کند.اخذ اقامت از طریق اثبات امکان تامین هزینه های زندگی بدون نیاز به کمک دولت، باید مدارک مالی کافی به سفارت اسپانیا ارائه شود. برای مثال یک خانواده 4 نفری به یک آپارتمان دو خوابه به متراژ 80 متر نیازمند هستند مدت زمان مورد نیاز برای این نوع اقامت 30 تا 90 روز است،در این نوع اقامت اجازه کار داده نمی شود و هر زمان که فرد متقاضی شرایط و امکانات لازم برای کار را داشته باشد می تواند تقاضای اجازه کار کند.این نکات از جمله شرایط اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک بود همچنین شما عزیزان برای کسب اطلاعات بیشتر  برای گرفتن اقامت اسپانیا از روش های دیگر میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.