اقامت اسپانیا - گرفتن اقامت اسپانیا

 

کشور اسپانیا پس از بحران اقتصادی در سال 2008 رفته رفته توانست شرایط اقتصادی خود را بهتر کند و در سال های اخیر به رشد اقتصادی چشم گیری دست پیدا کرده است.شرایط زندگی در اسپانیا از نظر سطح رفاهی و تحصیلی ایده آل است و این موارد باعث شده که بسیاری از ایرانیان قصد گرفتن اقامت اسپانیا را داشته باشند.برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اقامت اسپانیا میتوانید با موسسه حقوقی رادیو وکالت تماس بگیرید و از مشاوره رایگان وکلای ما بهره مند شوید.

انواع راه های گرفتن اقامت اسپانیا

اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی (wealth visa)

اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری (gold visa)

اقامت اسپانیا از طریق ویزای کار

اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک

اقامت اسپانیا از طریق تحصیل

اقامت اسپانیا از طریق ازدواج

چرا اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی بهترین راه است؟

نیاز به سرمایه گذاری و پرداخت مالیات ندارید.

در این روش فقط در مدت 6 ماه میتوانید اقامت بگیرید.

یکی از کم هزینه ترین راه های اخذ اقامت است.

میتوانید به همراه تمامی اعضای خانواده از این طریق اقامت بگیرید.

نیاز به مدرک زبان ندارید.

پس از اخذ اقامت میتوانید در تمامی کشور های حوزه شینگن زندگی کنید.

⮞ درباره اقامت اسپانیا مشاوره رایگان بگیرید ⮜

 

اقامت اسپانیا

 

گرفتن اقامت اسپانیا از طریق ازدواج:

یکی از سریع ترین و کم هزینه ترین روش های گرفتن اقامت اسپانیا،ازدواج با فردی اسپانیایی است.برای اینکار شما باید با فردی که خود اقامت دائم اسپانیا دارد یا شهروند اسپانیا است ازدواج کنید و مدارکی ارائه دهید که ثابت  کند شما از این ازدواج فقط قصدتان زندگی در کنار همسرتان است.البته تمامی این موارد بهتر است با وکلای با تجربه در این زمینه انجام شود تا در آینده مشکلاتی برای گرفتن اقامت اسپانیا ایجاد نشود.

 

اقامت اسپانیا از طریق تحصیل:

تحصیل در اسپانیا برای ایرانیان بسیار آسان است.کافیست مدارک تحصیلی خود را برای ما ارسال کنید و پس از بررسی های لازم مشخص میشود که در کدام یک از دانشگاه های اسپانیا میتوانید تحصیل کنید.برای ورود به دانشگاه های اسپانیا حتما باید یا به زبان انگلیسی یا اسپانیایی مسلط باشید.در مقطع دکترا میتوان بورسیه تحصیلی در اسپانیا گرفت.اما در سایر مقاطع بورسیه تحصیلی ارائه نمیشود.هزینه تحصیل دراسپانیا به طور میانگین در حدود سالیانه 5000 دلار است.

 

اقامت اسپانیا از طریق کار:

برای گرفتن اقامت اسپانیا از طریق کار باید ابتدا کارفرما در اسپانیا برای شما دعوت نامه کار ارسال کند.قبل از این کار کارفرما باید در اسپانیا و اتحادیه اروپا به مدت 6 ماه آگهی کار بدهد و اگر فردی با این تخصص پیدا نشد آن زمان است که میتواند برای شما دعوت نامه ارسال کند.در صورتی که به مدت 3 تا 5 سال در اسپانیا مشغول به کار شوید میتوانید اقامت اسپانیا بگیرید.

 

اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک و سرمایه گذاری:

دولت اسپانیا پس از رکود اقتصادی توجه ویژه ای به جذب سرمایه در اسپانیا کرده است.با خرید ملکی به ارزش حداقل 180 هزار دلار میتوان اقامت اسپانیا گرفت.البته برای این کار نیاز است حتما از وکلای با تجربه دراین زمینه مشاوره بگیرید.

سرمایه گذاری در اسپانیا میتواند به شکل ثبت شرکت و شروع کار در این کشور باشد.میزان سرمایه کار باید در حدود همان 180 هزار دلار باشد.البته در اسپانیا برای گرفتن اقامت نیاز نیست که حتما در خود اسپانیا مشغول کار باشید.در یک شرکت فقط نیاز است مدیر عامل در اسپانیا حضور داشته باشد و سایر اعضای هیات مدیره حتی اگر در کشور های دیگر باشند میتوانند از این طریق اقامت اسپانیا بگیرند.این فرصتی عالی برای کسانی است که قصد دارند در ایران و بدون زندگی در اسپانیا اقامت یک کشور عضو اتحادیه اروپا را دریافت کنند.

 

موسسه حقوقی رادیو وکالت با سال ها تجربه در زمینه گرفتن اقامت اسپانیا این آمادگی را دارد که به متقاضیان مشاوره لازم را بدهند.