پل های ارتباطی شما با رادیو وکالت            شماره تلفن: 88705123-021          ایمیل: info@legalholding.ir

اقامت استرالیا

اقامت کشور استرالیا

استرالیا با 7.686.850 کیلومتر مربع وسعت، ششمین کشور بزرگ دن یا محسوب می‌شود. این کشور که از سال ۱۹۰۱ میلادی از بریتانیای کبیر استقلال یافت، سرزمین اصلی قاره ی اقیانوسیه به شمار می‌آید. اقتصاد مطلوب این کشور می‌تواند یکی از دلایل بالا بودن میزان تقاضا برای اخذ اقامت استرالیا باشد. گفته می‌شود که چهار ایالت این کشور، جزء ده شهر برتر برای زندگی محسوب می‌ شود که این امر، اقامت استرالیا را مطلوب می‌کند. در ادامه به بررسی شرایط مهاجرت به این کشور و اقامت استرالیا می پردازیم.
طبق مقررات فعلی، مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا منوط به وجود یکی از این دو شرط است:
- متقاضی قصد انجام یک فعالیت حرفه‌ای را داشته باشد.
- متقاضی با یکی از ساکنین استرالیا یا مهاجران قبلی به این کشور پیوند خانوادگی داشته باشد.

اقامت استرالیا


اکنون به توضیح اهم مسائل راجع به این دو روش می‌پردازیم:

- مهاجرت به کشور استرالیا بر مبنای فعالیت حرفه‌ای

الف) مهاجرت به استرالیا بر مبنای یک مهارت و تخصص یا ویزای کلاس 189: این روش برای مهاجرت و اخذ اقامت استرالیا یکی از پرطرفدارترین انواع ویزا برای اقامت استرالیا و نهایتاً اخذ اقامت استرالیا محسوب می‌شود. افرادی که دارای تحصیلات آکادمیک و سابقه کار برای بیشتر رشته‌های تحصیلی هستند می‌توانند از این ویزا بهره ببرند. بر اساس این ویزا فرد تنها بر اساس حرفه‌ای که دارد مجوز ورود به استرالیا را دریافت می‌کند و باید ملزوماتی را نیز تأمین کند که عبارتند از:
1) فرد 60 امتیاز بدون کمک اسپانسر کسب کند،
2) فرد مدرک زبان IELTS با حداقل نمره 6 داشته باشد،
3) شغل و تحصیلات فرد در لیست SOL باشد که از طریق لینک زیر قابل مشاهده است:
https://www.border.gov.au/Trav/Work/Work/Skills-assessment-and-assessing-authorities/skilled-occupations-lists/SOL
4) و سن شخص کمتر از 45 سال باشد.

اقامت استرالیا


در خصوص نحوه ی امتیازبندی نیز می توان به عنوان مثال به موارد ذیل اشاره کرد:
1- شرایط سنی امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا
-18 تا 24 سال 25 امتیاز
-25 تا 32 سال 30 امتیاز
-33 تا 39 سال 25 امتیاز
-40 تا 44 سال 15 امتیاز
-45 تا 49 سال 0 امتیاز
2- تسلط بر زبان انگلیسی
-آیلتس شش 0 امتیاز
-آیلتس هفت 10 امتیاز
-آیلتس هشت 20 امتیاز
3- سوابق مرتبط کاری در کشور استرالیا
-یک سال 5 امتیاز
-سه سال 10 امتیاز
-پنج سال 15 امتیاز
4- سوابق مرتبط کاری با مدرک تحصیلی
-سه سال 5 امتیاز
-پنج سال 10 امتیاز
-هشت سال 15 امتیاز
- مدرک تحصیلی
-فنی حرفه ای 10 امتیاز
-کارشناسی و کارشناسی ارشد 15 امتیاز
-دکتری 20 امتیاز
5- سایر موارد موثر در امتیاز بندی جهت اخذ ویزای استرالیا:
-تحصیل در استرالیا حداقل 2 سال : 5 امتیاز
-مهارتهای همسر : 5 امتیاز
-گذراندن یک سال دوره های تخصصی : 5 امتیاز

اقامت استرالیا


ب) مهاجرت به استرالیا بر اساس یک مهارت و تخصص و اسپانسر ایالتی یا ویزای کلاس 190

در این روش علاوه بر اینکه فرد حائز شرایط ویزای کلاس 189 است، یک ایالت در استرالیا هم قبول کرده که حامی وی باشد. هر ساله تعدادی از ایالات استرالیا فراخوان برای حمایت از مهاجران اعلام می‌کنند و فرد متقاضی به موجب آن متعهد می شود که دو سال در آن ایالت ساکن باشد و آنچه که فرد به دست می‌آورد، 5 امتیاز، و نیز دوره‌های آموزشی است که با حمایت آن ایالت، جهت وفق دادن بیشتر فرد با محیط استرالیا برگزار می‌شود.

ج) مهاجرت به استرالیا جهت تجارت و سرمایه‌گذاری یا ویزای کلاس 188، 888، 132

راه دیگر برای اخذ اقامت استرالیا و مهاجرت به این کشور، داشتن توانایی جهت انجام فعالیت اقتصادی است.

د) مهاجرت به کشور استرالیا بر اساس ویزای دانشجویی یا ویزای کلاس 573

شرایط عمومی اخذ ویزای دانشجویی عبارت است از:
1: سلامت جسمی
2: دارا بودن مدرک زبان : IELTS  آکادمیک با حداقل نمره شش و نیم بطوریکه در هیچ بخشی نمره اعم از گفتاری و شنیداری و خواندن و نوشتن، نمره فرد پایین تر از 6 نباشد یا ارائه ی مدرک تافل با نمره 90،
3: اثبات داشتن بنیه مالی جهت 18 ماه زندگی در استرالیا که ملاک آن دارا بودنِ حدود 90 میلیون تومان در حساب شخصی است که باید طی سه ماه به صورت دست نخورده در حساب فرد باقی بماند یا داشتن اسپانسری با چنین شرایط،
4: در طول تحصیل فرد اجازه کار بیش از 20 ساعت در هفته را ندارد. مشابه چنین شرطی در سایر کشورها نیز وجود دارد.

هـ) مهاجرت به استرالیا بر اساس ویزای دانش‌آموزی یا ویزای 571

و) مهاجرت به استرالیا بر اساس ویزای 186 و 187یا استخدام کافرمای معین در استرالیا

بر اساس این روش، بعضی از بنگاه‌های موفق اقتصادی در استرالیا از طرف دولت اجازه استخدام خارجیان را دارند و چنانچه یکی از این بنگاه‌ها فرد را استخدام کند، زمینه‌ی ورود و اقامت استرالیا را برای وی فراهم نموده است.

اقامت استرالیا

- مهاجرت به کشور استرالیا بر مبنای پیوند خانوادگی

دومین روش کلی برای اخذ اقامت استرالیا، مهاجرت بر اساس پیوند خانوادگی است که خود به یکی از این روش ها ممکن است:
الف) پدر و مادر در صورتی که حداقل نصف فرزندانشان در استرالیا اقامت دائم داشته باشند، (ویزای کلاس 143) باشد، مجوز مهاجرت به استرالیا را خواهند داشت.
ب) ویزای گاردین یا ویزای کلاس 580: اگر دانش آموزی که زیر 18 سال سن دارد در استرالیا مشغول به تحصیل باشد، دولت استرالیا اجازه‌ی اقامت به پدر و مادر وی را تا زمانی که دانش آموز به سن 18 سال برسد صادر می کند.
ج) ویزای همسری یا ویزای کلاس 309: اگر مرد یا زنی با مرد یا زنی که مقیم استرالیا است ازدواج کند، در صورتی که زندگی مشترک ایشان 2 سال به طول بینجامد، مجوز اقامت دائم را بر اساس ویزای همسری صادر می شود.
د) ویزای فرزندی یا ویزای کلاس 101: این ویزا برای فرزندانی است که پدر یا مادر ایشان مقیم استرالیا هستند و خود بر دو نوع زیر است:
1: چنانچه فرزند زیر 18 سال باشد، مجوز اقامت دائم را بی قید و شرط دریافت می‌کند.
2: چناچه فرزند بالای 18 سال باشد، در صورتی می‌تواند به پدر یا مادر خود در استرالیا بپیوندد که:
یک: دانشجوی تمام وقت باشد،
دو: مجرد باشد و
سه: ثابت کند که از لحاظ مالی وابسته به پدر و مادر خود است.
و) ویزای آخرین بازمانده یا ویزای کلاس 115: این ویزا برای اشخاصی صادر می شود که تمام اقوام درجه یک‌ ایشان مقیم استرالیا باشند و در ایران تنها مانده باشند. دولت استرالیا به این افراد اجازه می‌دهد که در قالب این ویزا به اقوام درجه‌ی یک خود در استرالیا بپیوندند.

 

 


نظرات کاربران




فرم ارسال نظر

مطالب مرتبط

مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

توضیحاتی در رابطه با مهاجرت به استرالیا

اقامت استرالیا

اقامت استرالیا

توضیحاتی در رابطه با اقامت استرالیا

تحصیل در استرالیا

تحصیل در استرالیا

توضیحاتی در رابطه با تحصیل در استرالیا